Viagrát árul a brit Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 22. 00:00

Az áruházlánc becslése szerint férfiak millióinak szerelmi életét dobhatja fel az üzletek gyógyszertáraiban recept nélkül kapható készítmény.

A multi közleménye szerint a termék szeptember 27-től országszerte 300 áruházban lesz elérhető a 40 és 65 év közötti férfiak számára. Az érdeklődőknek a vásárlás előtt ki kell majd tölteni egy nyomtatványt és át kell esni egy vérnyomás- és koleszterinszint-mérést tartalmazó szűrővizsgálaton.
Az áruházak gyógyszertáraiban dolgozó alkalmazottak egy gyorstalpaló képzésen vesznek részt, ahol az orvosi megközelítés mellett arra is felkészítik őket, hogy miként kell bánni a félénk, ideges és bizonytalan vásárlókkal, valamint hogyan kell kezelni a túl magabiztos érdeklődőket.
Az áruházlánc lépésével várhatóan piacot veszítenek a gyógyszerhamisítók. Idén nyáron Dubajban egy közel hétmillió hamis pirulát tartalmazó szállítmányt kapcsoltak le a hatóságok. A gyártó szerint azonban ez a fogás is csak a jéghegy csúcsa lehetett.
Az áruházlánc jelentős érdeklődésre számít egyrészt a kedvező árnak köszönhetően, másrészt azért, mert becslések szerint a szigetországban 2,3 millió férfit érint a probléma.
A kék tablettákat nyolc darabos kiszerelésben 52 fontért kínálják, miközben a konkurenciánál 55 fontba kerül a négyes csomag – írja a penzcentrum.hu.
Kapcsolódó cikkeink