Vénusz Lángos Voks: Keressük Magyarország legjobb lángosozóját!
Kedvenc lángosozó a Balaton parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food klasszikust megkóstolni. Már ötödik alkalommal hirdeti meg a Vénusz – a finom lángosok elengedhetetlen hozzávalója – az országos lángosversenyt. Idén a teljes szavazási platform megújul és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözik, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni és szavazni rájuk, valamint a lángosozók is egyszerűbben nevezhetik lángossütőjüket.
A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. A felhasználók az oldalon megtalálhatják, mely régióban hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig ringbe szállhatnak a Vénusz által felajánlott nyereményekért. A lángos-rajongók nemcsak ajánlásukkal tehetik le voksukat kedvenc lángosozójuk mellett, hanem a Vénusz Lángos Voks oldalon nevezhetik, és szavazhatnak is a legfinomabb lángost kínáló helyre. A verseny idén is nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal is felállhat a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára egy-egy nyertes. Ezen felül, hagyományos módon, egy a balatoni régióból nevező lángossütő is különdíjban részesül.
Az aranyérmes hely a „Vénusz kedvenc lángosozója 2016” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgó-étolajat nyer, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj a jutalma.
A Balaton környékén kiemelten sok lángosozó található, ezért szinte magától értetődő, hogy a Vénusz különdíjat ad át a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángosozónak is. A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2016” cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesül, hogy a következő szezonban abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.
Kapcsolódó cikkeink
Nő-e a lángos ára a Balatonnál?
A Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke, Kovács László az InfoRádióban beszélt…
Tovább olvasom >Tésztát csak módjával! – A nap videója
Ennek a tajpeji utcai étteremnek a szakácsait aligha lehet azzal…
Tovább olvasom >Eléggé húzós lángosárakkal indul a szezon a Balatonnál
A balatoni előszezon már javában zajlik, a hétvégén sokan döntöttek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >