Vendéglátás felsőfokon – Beszélgetés Kalla Kálmánnal és fiával, Kalla Kálmán Richárddal

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 09. 07. 08:41

Üljünk le egy szóra! – vendéglátás felsőfokon címmel indított idén sorozatot a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A havonta szervezett találkozókon a vendéglős szakma kiemelkedő szereplőivel beszélgetnek életükről és munkájukról, a szakma szeretetéről és a hivatástudatról, mely kellő alázattal és szorgalommal az alkalmi vendégből jó eséllyel törzsvendéget varázsol.
Szeptember 10, kedden 18.00 órakor a vendég Kalla Kálmánnal és fiával, Kalla Kálmán Richárd lesz, ők a budapesti Rosenstein étterem tulajdonosa, illetve séfje.
Ki ne ismerné Kalla Kálmán nevét a Gundelből, ahol világsztárok, királyi nagyságok és maga a Pápa is élvezhették konyhájának remekeit. Azt azonban viszonylag kevesen tudják, hogy manapság kedves feleségével a falusi turizmus keretei között lucullusi lakomákkal vendégeli meg a náluk megszállókat, Sümegprágán. Mi sem természetesebb, hogy fia, Kalla Kálmán Richárd is követi apja példáját, séfként dolgozik a sümegi Terazza Bistro-Barban.

Kapcsolódó cikkeink