Vendéglátás felsőfokon – Beszélgetés Kalla Kálmánnal és fiával, Kalla Kálmán Richárddal
Üljünk le egy szóra! – vendéglátás felsőfokon címmel indított idén sorozatot a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A havonta szervezett találkozókon a vendéglős szakma kiemelkedő szereplőivel beszélgetnek életükről és munkájukról, a szakma szeretetéről és a hivatástudatról, mely kellő alázattal és szorgalommal az alkalmi vendégből jó eséllyel törzsvendéget varázsol.
Szeptember 10, kedden 18.00 órakor a vendég Kalla Kálmánnal és fiával, Kalla Kálmán Richárd lesz, ők a budapesti Rosenstein étterem tulajdonosa, illetve séfje.
Ki ne ismerné Kalla Kálmán nevét a Gundelből, ahol világsztárok, királyi nagyságok és maga a Pápa is élvezhették konyhájának remekeit. Azt azonban viszonylag kevesen tudják, hogy manapság kedves feleségével a falusi turizmus keretei között lucullusi lakomákkal vendégeli meg a náluk megszállókat, Sümegprágán. Mi sem természetesebb, hogy fia, Kalla Kálmán Richárd is követi apja példáját, séfként dolgozik a sümegi Terazza Bistro-Barban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Piactér-koncepciójával a szupermarketizáció útjára lépett a Penny Németországban
A Penny németországi piactér-koncepciója evolúciós lépés a szupermarketizáció útján. A…
Tovább olvasom >A magyarok többsége 50 ezer forint alatt költ karácsonyi ajándékokra, a fenntarthatóság fontos szempont, de nem elsődleges
Az ajándékozás az ünnepek elmaradhatatlan hagyománya, de mi az, ami…
Tovább olvasom >Jótékonysággal tette teljessé az év végét a Rossmann
A Rossmann Magyarország idén is számos rászoruló közösség és intézmény…
Tovább olvasom >