Vendéglátás felsőfokon – Beszélgetés Kalla Kálmánnal és fiával, Kalla Kálmán Richárddal
Üljünk le egy szóra! – vendéglátás felsőfokon címmel indított idén sorozatot a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A havonta szervezett találkozókon a vendéglős szakma kiemelkedő szereplőivel beszélgetnek életükről és munkájukról, a szakma szeretetéről és a hivatástudatról, mely kellő alázattal és szorgalommal az alkalmi vendégből jó eséllyel törzsvendéget varázsol.
Szeptember 10, kedden 18.00 órakor a vendég Kalla Kálmánnal és fiával, Kalla Kálmán Richárd lesz, ők a budapesti Rosenstein étterem tulajdonosa, illetve séfje.
Ki ne ismerné Kalla Kálmán nevét a Gundelből, ahol világsztárok, királyi nagyságok és maga a Pápa is élvezhették konyhájának remekeit. Azt azonban viszonylag kevesen tudják, hogy manapság kedves feleségével a falusi turizmus keretei között lucullusi lakomákkal vendégeli meg a náluk megszállókat, Sümegprágán. Mi sem természetesebb, hogy fia, Kalla Kálmán Richárd is követi apja példáját, séfként dolgozik a sümegi Terazza Bistro-Barban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Új távlatokat nyit a rovarfehérje-iparban az Agroloop és a FreezeM együttműködése
Az Agroloop takarmánycélú lárvatenyésztési és takarmányalapanyag-előállítási tevékenysége egy teljesen új…
Tovább olvasom >Felelős e-kereskedelmet várnak el a lengyel vásárlók
A lengyel vásárlók egyre inkább elvárják az online boltoktól a…
Tovább olvasom >Itt az Unicum Orange Bitter: narancsos ízvilág és napfényes dolce vita
Megérkezett a Zwack Unicum legújabb innovációja, az Unicum Orange Bitter,…
Tovább olvasom >