Végleg bezár a Burger King a Nyugatinál

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2020. 08. 07. 08:26

A Burger King végleg bezárja éttermét Budapest egyik legforgalmasabb pontján – írta meg a Napi.hu.

A bérleti szerződést idő előtt megszüntették.

A Burger King veszi a kalapját és távozik a Nyugati téri aluljáróból. Már a koronavírus-járvány kezdetén bezárt ez az egység – fogalmazott a napi.hu újságírója –, de három hónapja, május közepén Dara Zsolt még nem erősítette meg azt az információnkat, hogy többé nem nyitnak már ki.
“A Nyugati téri éttermünk jelenleg zárva van. Visszanyitásának időpontjáról egyelőre nem született döntés. Cégünk anyagi helyzete stabil” – írta akkor a Napi.hu-nak a vezérigazgató-helyettes. Most azonban a Fusion Befektetési Zrt. Group rászánta magát a végleges lépésre, így a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplőjének eggyel kevesebb egysége lesz Budapesten.
– A Nyugati téri metróállomás felújítása a jövő hónapban megkezdődik, metró előreláthatólag több mint két évre leáll – hangsúlyozta Dara Zsolt. – Mivel az étterem a Nyugati aluljáróban helyezkedik el, így az üzlet nyitva tartása nem racionális üzleti szempontból ezen időszak alatt. Figyelembe véve a következő években lejáró bérleti szerződésünket, megállapodtunk a bérbeadóval, hogy a bérleti szerződésünket valamivel idő előtt megszüntetjük.

A teljes cikket itt olvashatja.


Kapcsolódó cikkeink