Vegán ételek komposztálható csomagolásban
A növényi alapú ételek csak az egyenlet egyik része. A másik a csomagolás, véli a Charley St, amely komposztálható csomagolásban dobta piacra vegán termékeit.
A környezettudatos fogyasztók számára nem csak az fontos, mit esznek, de az is, hogy az adott (növényi alapú) termék milyen csomagolásban kerül a polcokra, majd a háztartásokba.
A Charley St növényi alapú chorizójának és bolognaijának alapját gomba, brokkoli, tofu, fokhagyma és növényi szószok képezik.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >Növényi élelmiszerek bevezetése – csak egy múló divat vagy ez a jövő?
Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciája november 14-én az üzleti szektor…
Tovább olvasom >Bezárja amerikai növényi alapú élelmiszer-vállalkozását a JBS húsfeldolgozó
A brazil JBS SA mintegy két év után bezárja Planterra…
Tovább olvasom >További cikkeink
BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >Egyre durvul a zsugorinfláció
A mosogatószer, az édességek, a tejföl, a túró, a kefir…
Tovább olvasom >NGM: az innováció jelenti az élelmiszeripar jövőjét, új fejlesztéseket adott át Fábián Gergely államtitkár
Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára…
Tovább olvasom >