Vegán ételek komposztálható csomagolásban
A növényi alapú ételek csak az egyenlet egyik része. A másik a csomagolás, véli a Charley St, amely komposztálható csomagolásban dobta piacra vegán termékeit.

Nem csak a beltartalomnak, a csomagolásnak is fenntarthatónak kell lennie
A környezettudatos fogyasztók számára nem csak az fontos, mit esznek, de az is, hogy az adott (növényi alapú) termék milyen csomagolásban kerül a polcokra, majd a háztartásokba.
A Charley St növényi alapú chorizójának és bolognaijának alapját gomba, brokkoli, tofu, fokhagyma és növényi szószok képezik.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >A keresletre válaszul megtriplázza növényi alapú választékát a Lidl UK
Jelentősen – mintegy háromszorosára – bővíti növényi alapú termékkínálatát a…
Tovább olvasom >Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >