Vegán ételek komposztálható csomagolásban
A növényi alapú ételek csak az egyenlet egyik része. A másik a csomagolás, véli a Charley St, amely komposztálható csomagolásban dobta piacra vegán termékeit.

Nem csak a beltartalomnak, a csomagolásnak is fenntarthatónak kell lennie
A környezettudatos fogyasztók számára nem csak az fontos, mit esznek, de az is, hogy az adott (növényi alapú) termék milyen csomagolásban kerül a polcokra, majd a háztartásokba.
A Charley St növényi alapú chorizójának és bolognaijának alapját gomba, brokkoli, tofu, fokhagyma és növényi szószok képezik.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >A keresletre válaszul megtriplázza növényi alapú választékát a Lidl UK
Jelentősen – mintegy háromszorosára – bővíti növényi alapú termékkínálatát a…
Tovább olvasom >Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >További cikkeink
GVH: az árréscsökkentés mérsékelte az árakat, az OKSZ bírálatát vitatják
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közlése szerint az árréscsökkentés eredményes volt,…
Tovább olvasom >Megszólalt az OKSZ az árrésstop meghosszabbításával kapcsolatban
Orbán Viktor bejelentette az árrésstop meghosszabbítását. Az Országos Kereskedelmi Szövetség…
Tovább olvasom >Meghosszabbította a kormány az árrésstopot
Orbán Viktor a Harcosok Klubja nevű Facebook-csoportban jelentette be, hogy…
Tovább olvasom >