Vegán ételek komposztálható csomagolásban
A növényi alapú ételek csak az egyenlet egyik része. A másik a csomagolás, véli a Charley St, amely komposztálható csomagolásban dobta piacra vegán termékeit.

Nem csak a beltartalomnak, a csomagolásnak is fenntarthatónak kell lennie
A környezettudatos fogyasztók számára nem csak az fontos, mit esznek, de az is, hogy az adott (növényi alapú) termék milyen csomagolásban kerül a polcokra, majd a háztartásokba.
A Charley St növényi alapú chorizójának és bolognaijának alapját gomba, brokkoli, tofu, fokhagyma és növényi szószok képezik.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
A keresletre válaszul megtriplázza növényi alapú választékát a Lidl UK
Jelentősen – mintegy háromszorosára – bővíti növényi alapú termékkínálatát a…
Tovább olvasom >Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >Növényi élelmiszerek bevezetése – csak egy múló divat vagy ez a jövő?
Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciája november 14-én az üzleti szektor…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >