Vegán ételek komposztálható csomagolásban
A növényi alapú ételek csak az egyenlet egyik része. A másik a csomagolás, véli a Charley St, amely komposztálható csomagolásban dobta piacra vegán termékeit.

Nem csak a beltartalomnak, a csomagolásnak is fenntarthatónak kell lennie
A környezettudatos fogyasztók számára nem csak az fontos, mit esznek, de az is, hogy az adott (növényi alapú) termék milyen csomagolásban kerül a polcokra, majd a háztartásokba.
A Charley St növényi alapú chorizójának és bolognaijának alapját gomba, brokkoli, tofu, fokhagyma és növényi szószok képezik.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >A keresletre válaszul megtriplázza növényi alapú választékát a Lidl UK
Jelentősen – mintegy háromszorosára – bővíti növényi alapú termékkínálatát a…
Tovább olvasom >Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >További cikkeink
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >