Vasárnap is várja vásárlóit az ALDI

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 03. 11:30

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos, hogy vásárlói igényeit figyelembe véve magas minőségű szolgáltatást nyújtson. Annak érdekében, hogy a vásárlók kényelmesen intézhessék bevásárlásaikat, a diszkontlánc budapesti, Vámház körút 1-3. szám alatt található üzlete március 6-tól vasárnaponként is nyitva tart.

aldi

A Központi Vásárcsarnok süllyesztett földszintjén található ALDI üzlet vasárnap 8 órától 18 óráig széles termékkínálattal, kedvező árakkal, kiváló minőségű termékekkel és helyben sütött pékáruval várja vásárlóit.

„Számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb. Szolgáltatásinkat igyekszünk a vásárlók igényeihez, elvárásaihoz igazítani, éppen ezért döntöttünk amellett, hogy a Központi Vásárcsarnokban található üzletünket a hét minden napján nyitva tartjuk”– mondta Székács Tibor, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

Az ALDI üzlete a csarnok Vámház körúti oldaláról könnyen megközelíthető, a bejárat a Budapesti Corvinus Egyetem épülete felőli sarkon található.

Nyitva tartás:

Hétfő – Szombat: 6-21

Vasárnap: 8-18

1093 Budapest, Vámház körút 1-3.

Kapcsolódó cikkeink