Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt 2025. február 21-én a VakVarjú VarjúVár a Várkert Bazárban.
A cikk a Trade magazin 2025/4. lapszámában olvasható.
Az Öntőház udvaron egy modern, játékos, a színekkel és formákkal bátran kísérletező különleges hely született. Az étterem egyik falának szőlőtőkéket ábrázoló tapétája a budai Vár déli lejtőjén egykor virágzó szőlőtermesztésnek állít emléket. Konyháját Parcsetich Ernő chef irányítja; az étlap a magyar hagyományokra épül, amelyekhez a borlap különleges tételeket is kínál, a hangulatot „hagyományos” bárzongora is biztosítja.
A tulajdonosok elsősorban magyar törzsvendégekre szeretnének építeni, akik magukkal viszik az étterem jó hírét, ami ezután a turistákat is vonzani fogja. A legkisebb fiókákat gyereksarok várja, hétvégén „óvónénik” foglalkoznak a kicsikkel, mialatt szüleik el tudnak merülni a csodás pesti panorámában és az ízek birodalmában. //
Kapcsolódó cikkeink
30 éves a POPAI UK & Ireland
1995-ben alakult és azóta töretlenül fejlődik a brit POPAI szervezet. A…
Tovább olvasom >K&H: megállíthatatlanok az okoseszközök
Látványosan nőtt a mobilfizetések összege a K&H ügyfelei körében: 2024-ben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drágulás ide vagy oda: nyáron is töretlen a magyarok utazási kedve
A mediterrán tengerparti nyaralások a legnépszerűbbek idén is, miközben Bulgária…
Tovább olvasom >Csütörtökön kezdődik a 13. Avasi Borangolás Miskolcon
Idén is megrendezik az Avasi Borangolást Miskolcon, ahol a belváros…
Tovább olvasom >Nass!- A nap képe
Ezelőtt nem tettük, próbáljuk ezután is elkerülni az AI-generálta termékfotók…
Tovább olvasom >