Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt 2025. február 21-én a VakVarjú VarjúVár a Várkert Bazárban.
A cikk a Trade magazin 2025/4. lapszámában olvasható.
Az Öntőház udvaron egy modern, játékos, a színekkel és formákkal bátran kísérletező különleges hely született. Az étterem egyik falának szőlőtőkéket ábrázoló tapétája a budai Vár déli lejtőjén egykor virágzó szőlőtermesztésnek állít emléket. Konyháját Parcsetich Ernő chef irányítja; az étlap a magyar hagyományokra épül, amelyekhez a borlap különleges tételeket is kínál, a hangulatot „hagyományos” bárzongora is biztosítja.
A tulajdonosok elsősorban magyar törzsvendégekre szeretnének építeni, akik magukkal viszik az étterem jó hírét, ami ezután a turistákat is vonzani fogja. A legkisebb fiókákat gyereksarok várja, hétvégén „óvónénik” foglalkoznak a kicsikkel, mialatt szüleik el tudnak merülni a csodás pesti panorámában és az ízek birodalmában. //
Kapcsolódó cikkeink
A HoReCába menekülnek
A vendéglátásban Németországban is hiányzik a szakképzett munkaerő, sőt, már…
Tovább olvasom >Újra a csúcson a nemzetközi turizmus
Év elején kiderült, hogy 2024 új rekordéve volt a hazai…
Tovább olvasom >Felpörgetve
Az energiaitalok piaca sikeres évet zárt 2024-ben, miközben egyre szélesebb…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet a prémium élelmiszerek piacán: a Chef Market megvásárolta a Culinaris nagy- és kiskereskedelmi üzletágát
Jelentős átalakulás zajlik a prémium élelmiszerek hazai piacán: a Chef…
Tovább olvasom >Az új pápa megválasztása fellendítette Róma idegenforgalmát
XIV. Leó pápát ábrázoló ajándéktárgyak tömege lepte el a Vatikán…
Tovább olvasom >