Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt 2025. február 21-én a VakVarjú VarjúVár a Várkert Bazárban.
A cikk a Trade magazin 2025/4. lapszámában olvasható.
Az Öntőház udvaron egy modern, játékos, a színekkel és formákkal bátran kísérletező különleges hely született. Az étterem egyik falának szőlőtőkéket ábrázoló tapétája a budai Vár déli lejtőjén egykor virágzó szőlőtermesztésnek állít emléket. Konyháját Parcsetich Ernő chef irányítja; az étlap a magyar hagyományokra épül, amelyekhez a borlap különleges tételeket is kínál, a hangulatot „hagyományos” bárzongora is biztosítja.
A tulajdonosok elsősorban magyar törzsvendégekre szeretnének építeni, akik magukkal viszik az étterem jó hírét, ami ezután a turistákat is vonzani fogja. A legkisebb fiókákat gyereksarok várja, hétvégén „óvónénik” foglalkoznak a kicsikkel, mialatt szüleik el tudnak merülni a csodás pesti panorámában és az ízek birodalmában. //
Kapcsolódó cikkeink
Semsei Rudolf: „Az is törzsvendég, aki évente egyszer jut el hozzánk”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a vendégek messziről elkerülik azokat az éttermeket, ahol rossz a mosdók állapota
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A HoReCába menekülnek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyarországra érkezik a Popeyes – ősszel nyílik az első budapesti étterem
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Újabb bevásárlóközpontját újította fel az Indotek Group
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Visit Hungary: 17 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma a Balatonnál MotoGP-nek is köszönhetően
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >