Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt 2025. február 21-én a VakVarjú VarjúVár a Várkert Bazárban.
A cikk a Trade magazin 2025/4. lapszámában olvasható.
Az Öntőház udvaron egy modern, játékos, a színekkel és formákkal bátran kísérletező különleges hely született. Az étterem egyik falának szőlőtőkéket ábrázoló tapétája a budai Vár déli lejtőjén egykor virágzó szőlőtermesztésnek állít emléket. Konyháját Parcsetich Ernő chef irányítja; az étlap a magyar hagyományokra épül, amelyekhez a borlap különleges tételeket is kínál, a hangulatot „hagyományos” bárzongora is biztosítja.
A tulajdonosok elsősorban magyar törzsvendégekre szeretnének építeni, akik magukkal viszik az étterem jó hírét, ami ezután a turistákat is vonzani fogja. A legkisebb fiókákat gyereksarok várja, hétvégén „óvónénik” foglalkoznak a kicsikkel, mialatt szüleik el tudnak merülni a csodás pesti panorámában és az ízek birodalmában. //
Kapcsolódó cikkeink
MobilOFF, ÉlményOn hetek a VakVarjúkban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf: „Az is törzsvendég, aki évente egyszer jut el hozzánk”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a vendégek messziről elkerülik azokat az éttermeket, ahol rossz a mosdók állapota
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: augusztusban újabb rekordot döntött a hazai turizmus, közel 2,8 millió vendég 7,3 millió vendégéjszakát töltött el a magyarországi szálláshelyeken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Utazási trendek az őszi szünetben: a magyarok a tengerparton hosszabbítják meg a nyarat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Étel és tudomány
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >