Van jelöltje a Gundel Károly-díjra?
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2020-ban is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj jelölésére.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2017/11/Horeca_MVI_Gundel-d%C3%ADj-_opt-300x200.jpeg)
Szavazzon Ön is!
A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.
Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2020. szeptember 11. éjfélig.
Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2020. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.
A kitüntetés ünnepélyes átadása idén a járványhelyzettől függően egyelőre még kérdéses.
Amennyiben elhalasztásra kerül, a díj a következő, 2021. évi Gundel Károly díjátadó gálaebéd keretében kerül átadásra.
Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.
Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke
Kapcsolódó cikkeink
Az MVI statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését…
Tovább olvasom >Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Újra gasztrotúrák
Polyák Norbertet, a Hotel Ózon igazgatóját, aki társadalmi munkában az MVI alelnöke…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >