Van, aki erősen szereti

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 01. 19:43

Eladott darabszám tekintetében 23,8 százalékos, rekordpiaci részesedést ért el a HELL márka 2011 decemberében, amely éppen a kétszerese a 2010. decemberi piacrészének (11,9%), áll a Hell Energy február elsején kiadott, az AC Nielsen kiskereskedelmi adatait felhasználó közleményében.

Az eredményt egy különleges, új termék piacra dobásával ünnepli a hazai gyártó: a magyar választék legerősebb energiaitalát – a HELL STRONG termékcsaládot – hozta forgalomba, amely 20 százalékkal több koffeint tartalmaz, mint a jelenleg kapható koffeines energiaitalok nagy része. A magyar piac legütősebb energiaitalának 100 ml-je 38,4 mg koffeint tartalmaz, nem véletlen, hogy ajánlott fogyasztási mennyisége napi egy doboz. A hazai piac legerősebb energiaitalának receptúrájában két új összetevő – az inositol és a glükuronolakton – egészíti ki a koffein élénkítő hatását. Az inositol az agy és a vese működéséhez elengedhetetlen – a glükózhoz hasonló – vegyület, míg a glükoronolakton olyan szénhidrát, amely az emberi testben a méregtelenítési folyamatokban vesz részt.

A Hell Strong a közkedvelt tutti-frutti ízvilágot két gyümölcsös ízzel dobja fel, az egyik a már tavaly nyár óta ismert és igen nagy sikert arató piros szőlő és tutti-frutti kombináció, a másik egy teljesen egyedi, új ízvilág, amelyben a megszokott tutti-fruttit az alma üdítő aromája egészíti ki.

Kapcsolódó cikkeink