Változtatni kell a rossz beidegződéseken

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 05. 30. 08:00

Új vezérigazgatója van februártól a Pápai Hús ZRt.-nek Dr. Lóránth Tibor személyében. A szakember eddigi pályafutása során dolgozott gyakorló állatorvosként, a Bábolna Takarmányipari Kft. értékesítési vezetőjeként, a Böllér Kft. igazgatójaként, így az élelmiszerlánc teljes vertikumát átlátja. A marketingismereteket pedig a Bábolna Rt. belkereskedelmi és marketingigazgatójaként szerezte meg.
– Az eddigi szakmai múltamban mindig egy új projektnek a teljes felépítése és kidolgozása volt a feladatom. Most viszont egy meglévő rendszernek a korszerűsítése, költségtakarékos működtetése – mondja a vezérigazgató. – A legfontosabb nehézséget a begyakorlott szokások, beidegződések megváltoztatása jelenti. Partnereket keresek a cégen belül is egy felgyorsult, következetes munkához, és egy piacközpontú szemlélet kialakításához. Célom nem lehet más, mint a Pápai Hús imázsának fenntartása, forgalmának megerősítése, nyereségessé tétele, a cég megmentése minél több dolgozó megtartásával.
Dr. Lóránth Tibor szerint a hatékonyság és a szervezettség növelésével, a cég iránti lojalitás kialakításával lehet a leggyorsabb eredményt elérni.
– A húsvéti többletmunkákat elemezve tisztán látszik, hogy a cég terhelhető, képes többet, jobban és pontosabban gyártani és kiszolgálni – állapítja meg.

Kapcsolódó cikkeink