Változatos és tápláló tízórai és uzsonnamenü a SPAR kínálatából
Elkezdődött az új tanév, és ezzel együtt elindult a mindennapos tízórai-készítés a gyerekeknek. Ha mi készítjük csemeténk menüjét, egy idő után nehéz újabb és újabb szendvicsötletekkel előrukkolni. Főleg olyanokkal, amik felveszik a versenyt a büfé kínálatával és még táplálóak és egészségesek is.
A tízórai fogalma ma már nem merül ki egy egyszerű párizsis zsömlében, hiszen fontos, hogy amit a gyermekeknek csomagolunk, kellő energia mellett minden fontos tápanyagot is tartalmazzon. Jó lenne, ha az uzsonnásdobozba gyümölcs, müzliszelet, joghurt is kerülne, egy kis változatossággal és odafigyeléssel pedig egyszerűen készíthetünk olyan tápláló szendvicseket, amiket örömmel is fogyasztanak a gyerekek. A SPAR és INTERSPAR üzletek kínálata ebben segít.
A cégcsoport valamennyi élelmiszerüzletében friss pékárut, felvágottakat és tejtermékeket tudnak beszerezni a szülők. Emellett országszerte több mint kétszáz SPAR és INTERSPAR áruházban kapható helyben, kemencében sütött pékáru. A termékkör kialakításánál külön figyelmet szentelnek azokra, akik iskolás gyerekeiknek vagy maguknak nap mint nap szendvicset készítenek. A kifejezetten egészséges szendvicsalapanyagok gazdag és folyamatosan bővülő köre biztosítja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő termékeket, és ne is unja meg azokat. A kínálatban, a számtalan rostban gazdag, teljes kiőrlésű vagy magos kenyér és zsömle mellett, a gluténmentes kenyér is megtalálható, valamint az elmúlt idők egyik legnépszerűbb újítása az E-mentes búzakenyér. Bármelyiket is választjuk, az is lényeges, hogy mi kerül bele: a SPAR saját húsüzemében készült felvágottak, „szendvicsbe valók” teljesen allergénmentesek, nem tartalmaznak laktózt, szóját illetve glutént.
A legkedveltebb termékek az olyan hagyományos felvágottak mint a SPAR párizsi, olasz, vagy zala felvágottak, de népszerű a füstölt-főtt tarja, a prágai sonka és a nyári turista is. A húsüzemben előállított füstölt termékek pedig annak köszönhetik felülmúlhatatlan ízüket, hogy valódi bükkfával füstölik őket.
A szendvics ízvilágát a felvágotton, a sajton vagy a sajtkrémen túl zöldségekkel színesíthetjük: a klasszikus paprika, paradicsomon kívül különböző salátafélékkel mint a rukkola vagy a madársaláta, nemcsak izgalmasabb lesz az ízkompozíció, hanem egészségesebb is. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Több mint 223 tonna élelmiszerrel segít nehéz sorsú embereknek az idei Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akció
Több mint 26 ezer csomag jut nehéz sorsú emberekhez karácsony…
Tovább olvasom >Nagynevű borszakértő a SPAR-nál
A SPAR Magyarország termékpalettáján kiemelt helyet kapnak a hazai pincészetek,…
Tovább olvasom >Csúcsmodern péküzemet létesített a SPAR Felső-Ausztriában
Új, korszerű péküzemet nyitott a SPAR Austria az INTERSPAR hipermarketek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új irány a haszonjárműveknél: a Transporter és az ID. Buzz formabontó újdonságai
A Volkswagen Transporter hetedik generációja újraértelmezi a klasszikus haszonjármű fogalmát,…
Tovább olvasom >Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >Rekordösszegű adomány a P&G paralimpikonokat támogató kampányában
Több mint húszmillió forint gyűlt össze A Mindennapok Bajnokai elnevezésű…
Tovább olvasom >