Változatos és tápláló tízórai és uzsonnamenü a SPAR kínálatából
Elkezdődött az új tanév, és ezzel együtt elindult a mindennapos tízórai-készítés a gyerekeknek. Ha mi készítjük csemeténk menüjét, egy idő után nehéz újabb és újabb szendvicsötletekkel előrukkolni. Főleg olyanokkal, amik felveszik a versenyt a büfé kínálatával és még táplálóak és egészségesek is.
A tízórai fogalma ma már nem merül ki egy egyszerű párizsis zsömlében, hiszen fontos, hogy amit a gyermekeknek csomagolunk, kellő energia mellett minden fontos tápanyagot is tartalmazzon. Jó lenne, ha az uzsonnásdobozba gyümölcs, müzliszelet, joghurt is kerülne, egy kis változatossággal és odafigyeléssel pedig egyszerűen készíthetünk olyan tápláló szendvicseket, amiket örömmel is fogyasztanak a gyerekek. A SPAR és INTERSPAR üzletek kínálata ebben segít.
A cégcsoport valamennyi élelmiszerüzletében friss pékárut, felvágottakat és tejtermékeket tudnak beszerezni a szülők. Emellett országszerte több mint kétszáz SPAR és INTERSPAR áruházban kapható helyben, kemencében sütött pékáru. A termékkör kialakításánál külön figyelmet szentelnek azokra, akik iskolás gyerekeiknek vagy maguknak nap mint nap szendvicset készítenek. A kifejezetten egészséges szendvicsalapanyagok gazdag és folyamatosan bővülő köre biztosítja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő termékeket, és ne is unja meg azokat. A kínálatban, a számtalan rostban gazdag, teljes kiőrlésű vagy magos kenyér és zsömle mellett, a gluténmentes kenyér is megtalálható, valamint az elmúlt idők egyik legnépszerűbb újítása az E-mentes búzakenyér. Bármelyiket is választjuk, az is lényeges, hogy mi kerül bele: a SPAR saját húsüzemében készült felvágottak, „szendvicsbe valók” teljesen allergénmentesek, nem tartalmaznak laktózt, szóját illetve glutént.
A legkedveltebb termékek az olyan hagyományos felvágottak mint a SPAR párizsi, olasz, vagy zala felvágottak, de népszerű a füstölt-főtt tarja, a prágai sonka és a nyári turista is. A húsüzemben előállított füstölt termékek pedig annak köszönhetik felülmúlhatatlan ízüket, hogy valódi bükkfával füstölik őket.
A szendvics ízvilágát a felvágotton, a sajton vagy a sajtkrémen túl zöldségekkel színesíthetjük: a klasszikus paprika, paradicsomon kívül különböző salátafélékkel mint a rukkola vagy a madársaláta, nemcsak izgalmasabb lesz az ízkompozíció, hanem egészségesebb is. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Sneakerness Fesztivál: pop-up üzlettel és interaktív játékokkal készül a SPAR
Mini pop-up egység, chill zone és különféle interaktív játékok várják…
Tovább olvasom >Innováció és természet találkozása: A Herbiovit újdonságai megérkezte a SPAR üzletekbe
Elsőként a SPAR és INTERSPAR polcaira került ki a Herbiovit…
Tovább olvasom >A növényi alapú és tejtermékek támogatják a Danone eladásainak növekedését
Az áremelkedések lassulása mellett minden régióban és termékkategóriában újra növekedésnek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Évek óta közös a cél: pelenkát juttatni oda, ahol a leginkább szükség van rá
A gyermekek gondozása odafigyelést, rengeteg energiát és érzékenységet igényel. Fokozottan…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >KSH: Az élelmiszeripar értékesítési árai 0,9 százalékkal emelkedtek
Szeptemberben az ipari termelői árak átlagosan 0,9 százalékkal magasabbak voltak…
Tovább olvasom >