Változatos és tápláló tízórai és uzsonnamenü a SPAR kínálatából
Elkezdődött az új tanév, és ezzel együtt elindult a mindennapos tízórai-készítés a gyerekeknek. Ha mi készítjük csemeténk menüjét, egy idő után nehéz újabb és újabb szendvicsötletekkel előrukkolni. Főleg olyanokkal, amik felveszik a versenyt a büfé kínálatával és még táplálóak és egészségesek is.
A tízórai fogalma ma már nem merül ki egy egyszerű párizsis zsömlében, hiszen fontos, hogy amit a gyermekeknek csomagolunk, kellő energia mellett minden fontos tápanyagot is tartalmazzon. Jó lenne, ha az uzsonnásdobozba gyümölcs, müzliszelet, joghurt is kerülne, egy kis változatossággal és odafigyeléssel pedig egyszerűen készíthetünk olyan tápláló szendvicseket, amiket örömmel is fogyasztanak a gyerekek. A SPAR és INTERSPAR üzletek kínálata ebben segít.
A cégcsoport valamennyi élelmiszerüzletében friss pékárut, felvágottakat és tejtermékeket tudnak beszerezni a szülők. Emellett országszerte több mint kétszáz SPAR és INTERSPAR áruházban kapható helyben, kemencében sütött pékáru. A termékkör kialakításánál külön figyelmet szentelnek azokra, akik iskolás gyerekeiknek vagy maguknak nap mint nap szendvicset készítenek. A kifejezetten egészséges szendvicsalapanyagok gazdag és folyamatosan bővülő köre biztosítja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő termékeket, és ne is unja meg azokat. A kínálatban, a számtalan rostban gazdag, teljes kiőrlésű vagy magos kenyér és zsömle mellett, a gluténmentes kenyér is megtalálható, valamint az elmúlt idők egyik legnépszerűbb újítása az E-mentes búzakenyér. Bármelyiket is választjuk, az is lényeges, hogy mi kerül bele: a SPAR saját húsüzemében készült felvágottak, „szendvicsbe valók” teljesen allergénmentesek, nem tartalmaznak laktózt, szóját illetve glutént.
A legkedveltebb termékek az olyan hagyományos felvágottak mint a SPAR párizsi, olasz, vagy zala felvágottak, de népszerű a füstölt-főtt tarja, a prágai sonka és a nyári turista is. A húsüzemben előállított füstölt termékek pedig annak köszönhetik felülmúlhatatlan ízüket, hogy valódi bükkfával füstölik őket.
A szendvics ízvilágát a felvágotton, a sajton vagy a sajtkrémen túl zöldségekkel színesíthetjük: a klasszikus paprika, paradicsomon kívül különböző salátafélékkel mint a rukkola vagy a madársaláta, nemcsak izgalmasabb lesz az ízkompozíció, hanem egészségesebb is. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Lángostésztával és halas menükkel tarolt a SPAR – ilyen termékinnovációkat díjaztak 2025-ben
Két újabb szakmai díjjal tüntették ki a SPAR-t nemrég. Az…
Tovább olvasom >A jövő már elkezdődött – Gondolatok az Innovációk napjáról
Hogyan formálják az innovációk a kereskedelem és az élelmiszeripar jövőjét?…
Tovább olvasom >Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Eredményes évet zárt a PENNY – Központban a vásárlói élmény és a fenntartható megoldások
A PENNY Magyarország a kiskereskedelmi szektor meghatározó szereplőjeként a kihívások…
Tovább olvasom >Sikeresen zárult a „Passzold vissza, Tesó!” 2025-ös tavaszi kampánya!
Idén már hetedik éve tart a ‘Passzold vissza, Tesó!’ használt…
Tovább olvasom >A Bacardi új fejezetet nyit a MARTINI® történetében
A családi tulajdonban lévő szeszesitalgyártó vállalat, a Bacardi, saját portfóliója…
Tovább olvasom >