Változást hoznak a Waste-Not Kitchen termékei
Az új-zélandi Waste-Not Kitchen olyan élelmiszereket kínál, amelyek azon kívül, hogy rendkívül finomak és egészségesek, helyi alapanyagból készülnek, fenntarthatóak és általuk a rászorulók is támogatáshoz jutnak.
A cég egy sor tápláló levest dobott piacra, amelyek te annak új-zélandi hússal és friss zöldséggel, ráadásul a termékek árának egy része az Aucklandi Menekült Nőkhöz és a Van Egy Álmom Alapítványhoz jutnak.
A Waste-Not Kitchen kizárólag olyan alapanyagokból dolgozik, amelyeket eredetileg kidobtak volna, noha még tökéletesen fogyaszthatóak.
Kapcsolódó cikkeink
Az idei F&B innovációkat az egészség és fenntarthatóság vezérelheti
Az egyéni jóllét iránti vágy és a bolygó egészsége miatti…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb a kereslet a mentes termékek iránt – változnak a vásárlói szokások
Folyamatosan nő a speciális étrendet követők száma, de a tudatos…
Tovább olvasom >Koleszterinszint újragondolva: gyógyszer, mikroszterolok, intervall tréning
A koleszterinszint az egészség egyik csendes indikátora. Az évek során…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Megnyitott a dubaji Gulfood, 24 kiállító az AMC standján
A világ vezető élelmiszeripari szakkiállításai közül az egyik a dubaji…
Tovább olvasom >Kihirdették a 10. jubileumi K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit
Tizedszer hirdették ki a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit.…
Tovább olvasom >