Változást hoznak a Waste-Not Kitchen termékei
Az új-zélandi Waste-Not Kitchen olyan élelmiszereket kínál, amelyek azon kívül, hogy rendkívül finomak és egészségesek, helyi alapanyagból készülnek, fenntarthatóak és általuk a rászorulók is támogatáshoz jutnak.
A cég egy sor tápláló levest dobott piacra, amelyek te annak új-zélandi hússal és friss zöldséggel, ráadásul a termékek árának egy része az Aucklandi Menekült Nőkhöz és a Van Egy Álmom Alapítványhoz jutnak.
A Waste-Not Kitchen kizárólag olyan alapanyagokból dolgozik, amelyeket eredetileg kidobtak volna, noha még tökéletesen fogyaszthatóak.
Kapcsolódó cikkeink
Celebmárkák, vitaminok és zöld csomagolás: új irányt vett a drogériapiac
A drogériapiac az elmúlt években látványos növekedést produkált, amit nemcsak…
Tovább olvasom >Az életmód medicina forradalma elindult
A krónikus megbetegedések száma világszerte nő. Közhellyé kezd válni, hogy…
Tovább olvasom >Szívbarát étrendek a Táplálkozás és Hidratáció Hetén
Egyes étrendekről tudományosan bebizonyították, hogy védik a szív- és érrendszer…
Tovább olvasom >További cikkeink
Meghosszabbítottuk az Inno d’Or – Év Innovációja 2025 verseny nevezési határidejét – így még 5 napig várjuk a nevezéseket!
2025-ben is indul a Trade magazin Inno d’Or – Év…
Tovább olvasom >Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >