Változást hoznak a Waste-Not Kitchen termékei
Az új-zélandi Waste-Not Kitchen olyan élelmiszereket kínál, amelyek azon kívül, hogy rendkívül finomak és egészségesek, helyi alapanyagból készülnek, fenntarthatóak és általuk a rászorulók is támogatáshoz jutnak.
A cég egy sor tápláló levest dobott piacra, amelyek te annak új-zélandi hússal és friss zöldséggel, ráadásul a termékek árának egy része az Aucklandi Menekült Nőkhöz és a Van Egy Álmom Alapítványhoz jutnak.
A Waste-Not Kitchen kizárólag olyan alapanyagokból dolgozik, amelyeket eredetileg kidobtak volna, noha még tökéletesen fogyaszthatóak.
Kapcsolódó cikkeink
Globális trendek – élelmiszeripari insightok
Az élelmiszeripar globális trendjeinek és innovációinak vezető platformjaként működő SIAL…
Tovább olvasom >Minden negyedik magyar javítaná emésztési jóllétét, de nem tudja, hogyan
Az új év kezdete sokak számára az egészségükre való tudatosabb…
Tovább olvasom >“Franco sportos. Legyél te is frankó!” üzenettel indítja az évet és ösztönöz életmódváltásra a BioTechUSA
Európa egyik legnagyobb étrendkiegészítő és speciális élelmiszer gyártó- és forgalmazójaként…
Tovább olvasom >További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >