Vállalatirányítási tanácsokkal is segíti tagjait a NAK
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által elindított „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat a „Vállalatirányítási új irányelvek” témával folytatódik, 2018. november 20-án. A programsorozat célja, hogy minél több élelmiszeripari tevékenységhez kapcsolódó területen szolgáljon hasznos információkkal a kamarai tagoknak.
A különböző, a hatékonyság növelésére, a kiadások csökkentésére törekvő vállalatirányítási stratégiák elterjedése az élelmiszeriparban még korai stádiumban van. Ezen vállalati kultúrák – vagy egyes technikáik – bevezetésével olyan kihívások kezelése válhat egyszerűbbé, mint egyebek közt a termelés optimalizálása, a gyártási veszteségek csökkentése vagy akár a munkaerő megtartása, optimális kihasználása. A hatékonyságnövelés szempontjából például az informatika, az infokommunikációs eszközök használata és a digitalizáció az élelmiszeripar számára még számos kihasználatlan lehetőséget tartogat.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Együtt az élelmiszeriparért” címmel szervez konferenciasorozatot, amellyel több területen is segíti az élelmiszeripari vállalatok működését, fejlesztését. A soron következő, „Vállalatirányítási új irányelvek” témájú konferenciára 2018. november 20-án kerül sor, Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben. Az eseményen szó lesz többek között a vállalkozás versenyképességének fokozásáról a hatékonyságnövelésen és projektmenedzselésen keresztül, a folyamatfejlesztés élelmiszeripari tapasztalatairól, a termelés optimalizásáról, a projektmenedzsment termelésben alkalmazásáról, valamint a középvezetők szerepéről a hatékonyságnövelésben és a munkaerő-megtartásban.
A konferencián való részvétel a kamara tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes meghívó és a regisztrációs link érhető el a NAK internetes portálján (www.nak.hu).
Kapcsolódó cikkeink
AI-jelölést szeretnének a fogyasztók az élelmiszercímkéken
Egy friss felmérés szerint a fogyasztók 83%-a úgy véli, hogy…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >Magyar sertéshúsból készült ételek kerüljenek az ünnepi asztalra!
Nem csak a halas ételek kerülnek középpontba az ünnepi időszakban,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >Decemberben alig változott a GKI konjunktúraindexe
A GKI Gazdaságkutató Zrt.– az EU támogatásával –felmérése szerint decemberben…
Tovább olvasom >Ünnepi fogások: bacon kuglóf, baconos sajttorta és szilveszteri kandírozott virslifalatkák
Sokszor egy-egy szokatlanabb hozzávaló, vagy akár maga a tálalás is…
Tovább olvasom >