Útmutató a közétkeztetői közbeszerzéshez
Átfogó útmutatót készített a Nébih a közétkeztetési ágazat szereplőinek a közbeszerzési előírások eredményes teljesítésének támogatása érdekében. A közétkeztetési rövid ellátási láncban beszerzett termékek kötelező arányáról szóló rendelet megjelenése óta folyamatos az egyeztetés a közétkeztetési szektor szereplőivel (közétkeztetőket tömörítő szervezetek, piacszervező szervezetek, termelők) annak érdekében, hogy minél több hazai vállalkozás tudjon élni az új szabályozás nyújtotta, előnyös lehetőségekkel. Az útmutató áttekinti és tisztázza az új jogszabályban nevesített alapfogalmakat és hasznos, gyakorlatias támpontokat nyújt a rendeletben előírt arányok és eljárásmódok értelmezéséhez. //
Kapcsolódó cikkeink
Befejeződött az RSZKF betegséggel fertőzött telepek felszámolása
A ragadós száj-és körömfájás (RSZKF) harmadik és negyedik kitörésével érintett…
Tovább olvasom >Eredményes a védekezés a ragadós száj- és körömfájás betegség ellen
Magyarországon négy szarvasmarha telepen azonosított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)…
Tovább olvasom >Több, mint szórakozás
A fesztiválok régóta messzebb mutatnak egyszerű szórakozási lehetőségnél: közösségi élményt,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Nemzetközi árajánlati rendszer – átláthatóbb rendezvényszervezési piac
Nemzetközi árajánlati rendszer bevezetését javasolja a MaReSz a rendezvénypiac számára.…
Tovább olvasom >Túlturizmus Európában: vízágyús tüntetések Barcelonában, tiltások Budapesten
A rövid távú lakáskiadás, a turistahordák és az infrastruktúra túlterheltsége…
Tovább olvasom >