Üres PET palackért bontatlan ásványvíz

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 24. 11:28

Budapest legnagyobb forgalmú Interspar üzleteiben, az Allee, Árkád, Eurocenter, Europark bevásárlóközpontokban tart PET palack visszagyűjtést ösztönző akciót az Öko-Kord november 25-én és 26-án. Az akcióban hat olyan ásványvízmárka vesz részt, amelyek a koordináló szervezet hasznosíttatási rendszerében lévő ásványvízgyártó vállalatok (Aquarius Aqua Kft., a Magyarvíz Kft, és a Fonte Viva Kft.) termékei.

A vásárlóközönség minden öt akcióban szereplő visszahozott üres PET palack után, egy teli üveg ásványvizet kap. Az akcióban az Aquablu, Fonte Verde, Veritas Gold, Aquarius, Aquaria, Primavera márkák vesznek részt. A visszahozott palackokat a kasszák, vagy az üvegvisszaváltó közelében elhelyezett Öko-Kord szelektív gyűjtőpontokon számolják át és gyűjtik be az Öko-Kord hostessei, illetve adják át az azért járó teli ásványvizes palackokat. A leadott palackok 100%-ban újrahasznosulnak.

Az akció célja, hogy felhívja a figyelmet az Interspar és a Kaiser’s üzletekben országosan, valamint a budapesti SPAR áruházakban kihelyezett Öko-Kord gyűjtőpontokra, továbbá elő kívánja mozdítani az otthonokban keletkezett PET hulladék szelektív gyűjtését. A promóció november 25-én (péntek) és 26-án (szombat) 9:00-19:00 óráig tart.

Kapcsolódó cikkeink