UniverZoo: Európa első állati üzleti parkja Mogyoródon

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 06. 02. 00:01

Megnyílt Mogyoródon a 65 ezer négyzetméteren elterülő UniverZoo Üzleti és Élménypark, mely Európa első állati üzleti és élményparkja. A komplexumban 9400 fedett terület található.

Váraljai Péter ötletgazda, a beruházó UniZoo Kft. ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy a főként állat-egészségügyi termékeket forgalmazó egyik legnagyobb cég, az Anivet Kft. áruháza már be is költözött a komplexumba, ahol a Magyar Állatorvosi Kamara is bérelt már helyiséget. A helyszínen konferenciákat, kiállításokat, állatbemutatókat is lehet szervezni, összhangban a  cég szlogenével: „itt minden megtalálható lesz, ami állati!”
A tervek szerint szerint az élményparkban minden az állatok körül forog majd: lesz itt ismeretterjesztés a nevelési és oktatási intézmények számára, továbbá étterem és kávézó, ami a kutyák számára is árusít majd mindenféle finomságot.
A parkban konferenciákat, kiállításokat, állatbemutatókat is lehet szervezni, illetve egy szolgáltató központ keretében 24 órás állatkórház, állatpatika és állatkozmetika is működik majd – közli az MTI.

Kapcsolódó cikkeink