Univer már a Facebookon is

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 07. 25. 10:26

Az Univer Product Zrt. mostantól már a legnagyobb közösségi portálon, a Facebookon is elérhető. A sokat sejtető Életízesítő nevet viselő oldal a számos konyhai tanács és praktika, programajánló és humoros poszt mellett izgalmas nyereményjátékokkal várja a felhasználókat.

A közösségi oldalak térhódításával újabb közhely született: az szinte nem is létezik, akinek vagy aminek nincs Facebook oldala. Ennek tudatában az Univer is elindította a sajátját, melynek igen találóan az ÉletÍzesítő nevet adta. Indulása óta az oldal rajongóinak száma exponenciálisan növekszik; az első két és fél hónapban már 11 ezer lájkolóval büszkélkedhetett a vállalat. Az oldal népszerűségét annak köszönheti, hogy az információk megosztásán túl rendszeresen új alkalmazásokat készít, ezáltal is fenntartva a rajongók érdeklődését. Az alkalmazást használók a játékok adta szórakozás mellett mindenféle hasznos portékát és jobbnál jobb Univer termékeket nyerhetnek.

Az alkalmazások sora a Séfbook elnevezésű játékkal indult, amelyben az érdeklődők recepteket tölthettek fel, majd ezekre szavazhattak. A legtöbb szavazatot szerző rajongók fesztiváljegyeket és Univer termékeket, valamint egyéb reprezentációs ajándékokat tartalmazó ÉletÍzesítő ajándékcsomagokat nyertek. A soron következő alkalmazás a „Nyerj Anyáddal Fesztiváljegyet!” nevet kapta, mely játék jelenleg is zajlik, és egészen a fesztiválszezon végéig tart.

A legújabb alkalmazás Chill & Grill névre hallgat és július 19-én indul. Lényege pedig, hogy a játékosok megtalálják és megismerjék a legjobb közösségi grillhelyeket az országban. A játék lájkolását követően feltölthetők új grillhelyek, vagy a meglévők színesíthetők saját fotókkal és élménybeszámolóval. A grillhelyeket feltöltő rajongók között 5 darab grillszett, illetve 10 darab ÉletÍzesítő ajándékcsomag talál gazdára .

A 10 db ÉletÍzesítő ajándékcsomag tartalma csomagonként:

* 1db “Univer” Grill fűszerkeverék
* 1 db “Univer” Flekken fűszerkeverék
* 1 db “Univer” Barbecue szósz
* 1 db “Univer” Mézes-mustáros salátaöntet
* 1 db “Univer” kötény
* 1 db “Univer” baseball sapka
* 1 db “Univer” vászontáska
* 1 db “Univer” egyszer használatos esőkabát
* 1 db “Univer” toll

Az Univer oldala:

http://www.facebook.com/Eletizesito

Kapcsolódó cikkeink