Unicum Riserva
Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a „dupla hordós” érlelésben rejlik. A termék alapját képező Unicumot a budapesti, Soroksári úti pincerendszer legnagyobb és legidősebb – 80 éves hordójában érleljük. Az évtizedek során a hordó dongáiban képződött speciális anyag karakteresebbé teszi a benne készült Unicumot. Ezt követi a Tokaji pincékből származó hordókban való érlelés, ami kerekséget, lágyságot és Tokaj utánozhatatlan karakterét adja az italhoz. Végül ezen karakterjegyek kiemelésére, lekerekítésére a Dobogó Pincészet 2007-es évjáratú Tokaji aszúját adjuk hozzá az italhoz. Amint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.
Bevezetés hónapja kiskereskedelemben: 2018. április
Kapcsolatfelvétel: Zwack Unicum Nyrt.
Marketingosztály T.: 06-1-476-2261 F.: 06-1-201-6106;
e-mail: marketing@zwackunicum.hu; web: www.unicum.hu
Kapcsolódó cikkeink
Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Jön az Unicum Akusztik harmadik epizódja, színpadon: a Blahalouisiana
Az Unicum immár harmadik alkalommal hozza el a zene és…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >