Unicum Riserva

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 03. 14. 22:34

Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a „dupla hordós” érlelésben rejlik. A termék alapját képező Unicumot a budapesti, Soroksári úti pincerendszer legnagyobb és legidősebb – 80 éves hordójában érleljük. Az évtizedek során a hordó dongáiban képződött speciális anyag karakteresebbé teszi a benne készült Unicumot. Ezt követi a Tokaji pincékből származó hordókban való érlelés, ami kerekséget, lágyságot és Tokaj utánozhatatlan karakterét adja az italhoz. Végül ezen karakterjegyek kiemelésére, lekerekítésére a Dobogó Pincészet 2007-es évjáratú Tokaji aszúját adjuk hozzá az italhoz. Amint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.

Bevezetés hónapja kiskereskedelemben: 2018. április

Kapcsolatfelvétel: Zwack Unicum Nyrt.
Marketingosztály T.: 06-1-476-2261 F.: 06-1-201-6106;
e-mail: marketing@zwackunicum.hu; web: www.unicum.hu

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek