Újra Szépségdíjas lett a NIVEA

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 01. 10:57

A jubilálók nagy találkozása az idei tél: a 10 éves Prix de Beauté gálán a 100 éves NIVEA is elnyerte a szépség nagydíját. A versenyben a magyar piacon 2011-ben megvásárolható kozmetikai termékek legjobbjait válaszotta ki a neves zsűri és a közönség. A NIVEA Visage Make Up Starter arckrémjeivel a széleskörben terjesztett női arcápolási kozmetikumok kategóriájában végzett az első helyen.

A Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő magazinok kiadója, a Marquard Media tizedik alkalommal osztotta ki JOY Prix de Beauté – a szépség nagydíját. A hagyományteremtő esemény az Oscar díjnak megfelelő elismeréssé vált az elmúlt évtizedben a hazai szépség és kozmetikai piacon.

A díjakat a Joy szerkesztőiből, a szépségiparban tevékenykedő szakemberekből, ismert sztárokból álló zsűri és a JOY olvasóközönsége együttesen ítélte oda 18 kategóriában a legkiemelkedőbb kozmetikai termékeknek. A NIVEA Visage Make Up Starter a széleskörben terjesztett női arcápolási kozmetikumok kategóriájában lett szépségdíjas.

Kapcsolódó cikkeink