Újra szakácsolimpián versenyeznek a Nemzeti Válogatottak

Dátum: 2020. 01. 16. 10:58

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által azervezett Nemzeti Cukrász és Szakács Válogatott, a Nemzeti Katonai Válogatott, valamint sok egyéni versenyző és regionális team sikereinek szurkolhatunk újra 2020.február 14-19. között, Stuttgartban. – olvastuk az MNGSZ Facebook oldalán.

A Szövetség vezetése elkötelezett híve gasztronómiánk megújításának, támogatja a Nemzeti Válogatottak, előtérbe helyezve a fiatal kollégák minél nagyobb számú integrálódását mind a hazai, mind a nemzetközi gasztronómiai-turisztikai rendszerbe.

Az állandóságot képviselve a csapataink versenyzői nem, vagy alig cserélődtek, míg a felkészítésben és a háttér munkájában továbbra is ugyanazok a kollégák dolgoznak és látják el vállalt feladataikat, akiknek nemzetközi kitekintésük, rutinjuk már ismert – mondhatnánk, beavatott kollégák teszik a dolgukat a reggeli 04.00 órás kapunyitástól a feedback és az eredményhirdetés ideje alatt, egyszóval a nap 24 órájában. Továbbra is kíséri a versenyzőket egy magyar stand, ahol megpihenhetnek és szusszanhatnak a versenyzők “hazai” környezetben.

A Nemzeti Válogatott menüjét a környezettudatosság, a fenntarthatóság, az új ízek, magyar alapanyagok sokasága jellemzi, megfűszerezve a legújabb technológiai eljárásokkal.