Újra KKV Akadémia: negyedik alkalommal hirdeti meg exportőrképzését a HITA

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 28. 11:54

Tekintettel a komoly érdeklődésre immáron negyedik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) külpiaci jelenlétet fejlesztő tanfolyamát, a KKV Akadémiát. A képzésre szeptember-október folyamán kerül sor. A tréning egy átfogó menedzsmentképzés, mely a vállalkozások versenyképességének javítását célozza meg, és olyan témákkal foglalkozik, mint a változásmenedzsment, piacelemzés, összefogás, innováció, marketing, finanszírozási kérdések és nemzetköziesedés.

Az előadók között sikeres külföldi és hazai trénerek, exportőrök, külgazdasági szakdiplomaták, közgazdászok, tanácsadók találhatók. Az előadások mellett interaktív kiscsoportos feladatok megoldása biztosítja az elhangzottak gyakorlati elsajátítását, amire az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával kerül sor.

Az Akadémia sikerét az előző tréningek rendkívül pozitív visszhangja is alátámasztja. Az eddig részt vett 53 cég tapasztalatai szerint „a jó hangulat, a hasznos kapcsolatok kialakítása, valamint a szellemi kihívások alapvető részét képezik a programnak”. Szerintük a KKV Akadémia egy „messzire mutató, értékes kezdeményezés, amelyre nagy szükség van manapság, hiszen a rendezvény nem csak a külpiacra jutást, hanem a cégek általános fejlődését is támogatja”. Véleményük szerint „mind az előadók, mind a résztvevők új ismeretekkel, inspirációval gazdagították a részt vevőket”.

Kapcsolódó cikkeink