Újra gasztrotúrák
Polyák Norbertet, a Hotel Ózon igazgatóját, aki társadalmi munkában az MVI alelnöke is egyben, feladatairól, motivációról, terveiről kérdeztük.
A cikk a Trade magazin 2024/6-7. lapszámában olvasható.
„Azért vállaltam a feladatot, mert a mai napig szeretem a pörgést, és egy újonnan nyílt szálloda nagy kihívást jelent különlegességeivel, előnyeivel és hátrányaival együtt. A feladat sokoldalúsága elképesztő. És hogy mekkora sikerélményt ad a munka? High on life – szoktam mondani. Ebből táplálkozunk, ebből élünk. Ezt csak úgy lehet csinálni, ha az ember szeret ennyi időt eltölteni itt; ennyi energiát csak úgy lehet, ha hiszünk benne, és én büszkén mondhatom, hogy hiszek. Fontos, hogy rengeteg támogatást kapok a családomtól, ők elfogadják, hogy ennyi munkát fektetek be az Ózon hotel irányításába.
A célom az, hogy a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése mellett fokozzuk sokszínűségünket: élményeket, programokat nyújtsunk és a lehető legjobban kihasználjuk az épület adta lehetőségeket. Nagy kihívás karban tartani már a 3 hektáros területet is, nem beszélve a 17 ezer m2-es épületben található 2 ezer m2-es
wellnessrészleg üzemeltetéséről. 12 rendezvényterem, 11 különálló villa, és persze az időnként szélsőséges időjárás – van mit csinálnunk!
Nem fogok hazudni: szeretek a legjobb lenni, és tervem, hogy az is legyek! Természetesen szeretném az ipartestületben végzett munkámat ezután is hibátlanul elvégezni.”
Az MVI 17 fős csoportja áprilisban a felújított Avar Hotelbe látogatott Mátrafüredre tagunk, Darvas László meghívására, ahol a szálloda megtekintése után Babiczki László borkóstolójával és egy kis harapnivalóval
kedveskedtek a vendégeknek. Ebédre Polyák Norbert, az ipartestület alelnöke várta a csapatot az igazgatása alatt álló Hotel Ózonba Mátraházára. A délutáni program a Kékestetői kilátó megmászása,
majd a Szó testvérek gyöngyösi cukrászdájának felkeresése volt
Az ipartestület számos tagja vett részt az MVI által alapított Év Vendéglőse díj május eleji átadásán, amit idén Erhardt Zoltán, a soproni Erhardt étterem, panzió és kézműves pékség tulajdonosa
feleségével együtt vehetett át Kovács László elnöktől. Az ünnepi ebéd után a csapat a Steigler pincében, majd Taschner Kurt borászatában kóstolt igazi bor- és pezsgőkülönlegességeket
Kapcsolódó cikkeink
Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >