Újgenerációs csomagolóanyag a zöldség-gyümölcs szektorban
Hosszabb ideig maradnak frissek a zöldségek és gyümölcsök egy innovatív, jövőtudatos, körforgásos gazdaságba tökéletesen illeszkedő csomagolóanyagnak köszönhetően.
A mikrohullám papírlemez alapanyag használata a kis kiszerelésű zöldség, gyümölcs esetében új a magyar piacon, a DS Smith 100%-ban újrahasznosítható, testre szabható, kiváló áruvédelmet biztosító megoldása hamarosan megjelenik a boltok polcain.
A globális változások okán új megközelítés szükséges a csomagolási piacon is. A kisméretű mikrohullámú zöldség-gyümölcs megoldás képes egyszerre kreatív módon választ adni a többoldalú kihívásokra. A természetes alapú opció a műanyaghoz képest akár 3 nappal is tovább frissen tartja a zöldség-gyümölcs terményeket, stabilabb tartást ad a tálcáknak, miközben 100 százalékosan újrahasznosítható, ráadásul esztétikusabb, és költségben sem jelent feltétlenül nagyobb terhet.
A nemzetközi vállalat a Körforgásos Tervezés Mérőszámait alkalmazva hozzájárul a környezetszennyezés és a hulladék mennyiségének csökkentéséhez, és támogatja a természeti erőforrások megújulását.
Kapcsolódó cikkeink
Komoly fenntarthatósági problémák vannak a csomagolás terén az e-kereskedelemben
Az online vásárlások térnyerésével a csomagolási méretek optimalizálása komoly kihívást…
Tovább olvasom >Nem eszünk elég zöldséget és gyümölcsöt
A Freshfel Europe által közölt friss adatok alapján Magyarország az…
Tovább olvasom >A Smurfit Kappa új korszakot nyit a fenntartható csomagolásban
A Smurfit Kappa csoport, a papíralapú csomagolóipar globális vezetője, számos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ezermilliárd forint feletti forgalmat realizált 2023-ban a SPAR
A SPAR Magyarország a 2023-as évben 1023,2 milliárd forint forgalmat…
Tovább olvasom >Egy hónap múlva nyílik a Primark első hazai üzlete
Május 28-án 10 órakor megnyitja kapuit a Primark a budapesti…
Tovább olvasom >A Heineken erős volumennövekedést ért el az első negyedévben
A Heineken, a világ második legnagyobb sörgyártója, az első negyedévben…
Tovább olvasom >