Újdonságokkal várja a szezont a Koronás
Az őszi és a téli hónapok rendkívül fontosak a Koronás Cukor életében, hiszen a forró italok időszakában, majd az ünnepi sütések alkalmával szinte minden háztartásban jelen van.
– A teák szerelmesei különösen kedvelik Koronás Kandiscukor termékünket, mely a karamellszirupnak és a kristályok nagy méretének köszönhetően lassan oldódva, fokozatosan lágyítja, teszi különlegessé kedvenc teákat, legyen szó bármely fajtáról – mondja Simon Nagy Henriette, a Magyar Cukor Zrt. marketing koordinátora. – A Koronás Aranybarna Cukor amellett, hogy bármely forró ital tökéletes édesítője, a téli, ünnepi időszak idején sütéshez is gyakorta használt termékünk. A Koronás Nádcukrok (kristály és kocka) a cukornád malátás ízét kedvelők körében népszerűek, akár sütésről, akár forró italok édesítéséről vagy koktélok készítéséről van szó. A Koronás Aranybarna Kockacukor segítségével pedig garantáltan ugyanolyan édes, karamellizált ízt kölcsönözhetnek fogyasztóink a kávénak, teának.
A különleges cukorfélék mellett a cég alaptermékei – Koronás Kristálycukor, Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor, valamint Koronás Porcukor – is keresettek az ünnepi időszakban a háziasszonyok körében.
Az idei évben két termékük is megújult külsővel kerül a polcokra (Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor, Koronás Aranybarna Kockacukor), valamint termékcsaládjuk csomagolásán elhelyeznek egy emblémát, mely az ország egyetlen cukorgyárának, a Magyar Cukor Zrt. Kaposvári Cukorgyárának szimbóluma.
– Az évet még egy új termék bevezetésével is megkoronázzuk: az új Koronás Barna Nádcukor stick (4 g) két eltérő stílusú csomagolásban (Classic és Mozaik), azon belül is többféle motívummal kínál kitűnő édesítési lehetőséget a Horeca szektor által kínált teák, kávék mellé. Cégünk híreiről, termékeinkről, környezettudatos cukorgyártásunkról bővebben olvashatnak a www.koronascukor.hu weboldalon.
Kapcsolódó cikkeink
Kakaó- és cukordrágulás: mit várhatunk a boltokban húsvét előtt?
Az elmúlt hónapokban rendkívül jelentős mértékben emelkedett a kakaó és…
Tovább olvasom >Tartósan magas cukorárra számít az édesipari gyártó
Az Európa legnagyobb édesipari alapanyag-gyártó vállalata, a Südzucker, emelkedő bevételről…
Tovább olvasom >Cukorból érdemes lehet betárazni
A klímaváltozás negatív hatásai miatt csökken a cukornádtermés világszerte, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét vidéki nagyvárosban bővíti szolgáltatását az IKEA
A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti…
Tovább olvasom >Korán érkezik a nyár a Borsodi Friss új ízével
Új, egzotikus ízvilágú taggal bővül a Borsodi Friss termékcsalád. A…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: bőven jut exportra is a magyar tormából
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >