Újdonságokkal várja a szezont a Koronás
Az őszi és a téli hónapok rendkívül fontosak a Koronás Cukor életében, hiszen a forró italok időszakában, majd az ünnepi sütések alkalmával szinte minden háztartásban jelen van.
– A teák szerelmesei különösen kedvelik Koronás Kandiscukor termékünket, mely a karamellszirupnak és a kristályok nagy méretének köszönhetően lassan oldódva, fokozatosan lágyítja, teszi különlegessé kedvenc teákat, legyen szó bármely fajtáról – mondja Simon Nagy Henriette, a Magyar Cukor Zrt. marketing koordinátora. – A Koronás Aranybarna Cukor amellett, hogy bármely forró ital tökéletes édesítője, a téli, ünnepi időszak idején sütéshez is gyakorta használt termékünk. A Koronás Nádcukrok (kristály és kocka) a cukornád malátás ízét kedvelők körében népszerűek, akár sütésről, akár forró italok édesítéséről vagy koktélok készítéséről van szó. A Koronás Aranybarna Kockacukor segítségével pedig garantáltan ugyanolyan édes, karamellizált ízt kölcsönözhetnek fogyasztóink a kávénak, teának.
A különleges cukorfélék mellett a cég alaptermékei – Koronás Kristálycukor, Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor, valamint Koronás Porcukor – is keresettek az ünnepi időszakban a háziasszonyok körében.
Az idei évben két termékük is megújult külsővel kerül a polcokra (Koronás Finomszemcséjű Kristálycukor, Koronás Aranybarna Kockacukor), valamint termékcsaládjuk csomagolásán elhelyeznek egy emblémát, mely az ország egyetlen cukorgyárának, a Magyar Cukor Zrt. Kaposvári Cukorgyárának szimbóluma.
– Az évet még egy új termék bevezetésével is megkoronázzuk: az új Koronás Barna Nádcukor stick (4 g) két eltérő stílusú csomagolásban (Classic és Mozaik), azon belül is többféle motívummal kínál kitűnő édesítési lehetőséget a Horeca szektor által kínált teák, kávék mellé. Cégünk híreiről, termékeinkről, környezettudatos cukorgyártásunkról bővebben olvashatnak a www.koronascukor.hu weboldalon.
Kapcsolódó cikkeink
Túl sok cukrot esznek a legkisebbek
Az ünnepi szezon közeledtével sok gyermek édességfogyasztása jelentősen megnő, ám…
Tovább olvasom >Globális cukorpiaci válság fenyeget: aszály, áradások és exportkorlátozások sújtják a piacot
A világ cukorpiaca jelenleg komoly kihívásokkal néz szembe, mivel Brazíliában,…
Tovább olvasom >Kakaóhéjból és gyümölcsléből fejlesztik az újfajta, cukormentes csokoládét
Svájci tudósok egy forradalmi módszert dolgoztak ki, amely megváltoztathatja a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >