Újdonságok a versenyszabályzatban
Mint ismeretes, 2018-ban Torinóban rendezik a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét. Magyarországot a június 11–12-én rendezett versenyen Pohner Ádám, és commis-ja, Csillag Richárd képviseli. A nemrégiben nyilvánossá tett versenyszabályzatból kiderül, hogy az eddig megszokott 14 adag helyett mindkét ételt 15 adagban kell elkészíteni, ami kizár bizonyos elrendezési formákat. A vegetáriánus tányérnak lesz egy titkos alapanyaga, amelyet nem lehet előre tudni, viszont előre kiadták a piaclistát, azaz hogy milyen alapanyagokból lehet majd válogatni a versenyt megelőző napon. A kötelező használt alátéten kell majd lennie egy side dishnek, valamint az olasz hagyományoknak megfelelően egy szószosedénynek is. A kontinensbajnokság zsűrijének elnöki tisztét Széll Tamás, a 2016-os Bocuse d’Or Europe győztese tölti be. //
Kapcsolódó cikkeink
Kihirdették a Bocuse d’Or döntőjének témáit
Kihirdették a Bocuse d’Or szeptemberi lyoni világdöntőjének versenytémáit. A hústál…
Tovább olvasom >Veres István továbbjutott a Bocuse d’Or lyoni döntőjébe
Pénteken befejeződött a világ legismertebb és -elismertebb szakácsbajnoksága, a Bocuse…
Tovább olvasom >Pénteken versenyez Veres István a Bocuse d’Or európai döntőjében
Október 15-16-án rendezik meg a Bocuse d’Or európai döntőjét, amelynek…
Tovább olvasom >További cikkeink
A mézeskalácsház létezik, csak Voronyezsben! – A nap képe
Két belsőépítész, Eduard Jeremchuk and Katya Pititzkaja úgy rendezte be…
Tovább olvasom >Employer branding feladatokkal bízta meg a Positive Adamsky-t a NetPincér
Meghívásos tender keretében választotta ki a NetPincér a Positive Adamsky-t…
Tovább olvasom >Zöldségtorta, az egészség jegyében – A nap képe
Kinézetük, mint a tortáé, ízük, mint a salátáé: Mitsuki Moriyasu…
Tovább olvasom >