Újdonságok a versenyszabályzatban
Mint ismeretes, 2018-ban Torinóban rendezik a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntőjét. Magyarországot a június 11–12-én rendezett versenyen Pohner Ádám, és commis-ja, Csillag Richárd képviseli. A nemrégiben nyilvánossá tett versenyszabályzatból kiderül, hogy az eddig megszokott 14 adag helyett mindkét ételt 15 adagban kell elkészíteni, ami kizár bizonyos elrendezési formákat. A vegetáriánus tányérnak lesz egy titkos alapanyaga, amelyet nem lehet előre tudni, viszont előre kiadták a piaclistát, azaz hogy milyen alapanyagokból lehet majd válogatni a versenyt megelőző napon. A kötelező használt alátéten kell majd lennie egy side dishnek, valamint az olasz hagyományoknak megfelelően egy szószosedénynek is. A kontinensbajnokság zsűrijének elnöki tisztét Széll Tamás, a 2016-os Bocuse d’Or Europe győztese tölti be. //
Kapcsolódó cikkeink
Ismét Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Bocuse d’Or: Tizenharmadik hely és legjobb tál különdíj Magyarországnak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyar Bocuse d’Or csapat promóciós filmje – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Észszerűbb díjazást sürget az MVI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon 13 szálláshely kapott Michelin Kulcs elismerést
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >