Újdonságok a Cherry Queentől

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 08. 00:00

Az alkoholos desszertek piacvezető márkája, a Cherry Queen ősztől új kiszereléssel és új ízekkel, két új, speciális termékkel jelenik meg a piacon.

A korábbi nagy kiszerelést egy peremes, négyzet formájú papírdoboz váltja fel, mely prémium megjelenést kölcsönöz a márkának. Az új doboz 16 szem konyakmeggyet tartalmaz, és egy kis füllel könnyen visszazárható. Az új kiszerelés frissített külsején az íz-illusztrációk kaptak főszerepet. A csomagolásteszt alapján az új design elegáns, prémium, fiatalos, modern külsőt kölcsönöz a márkának.
A Cherry Queen korábban csak a tradicionális választékkal volt jelen az alkoholos desszertek piacán, azonban 2008 őszétől egy új ízzel, a marcipános konyakmeggyel gazdagodott. Idén ősszel a Cherry Queen két új speciális termékkel lepi meg a vásárlókat. Az egyik íz a trüffelkrémes konyakmeggy, melynek különlegessége az intenzív krémtöltelék.
A másik – a Cherry Queen Rum-Walnut –  egy izgalmas ízpárosítás, a rumos-diós konyakmeggy, melynek kellemes ízét a ropogós csokoládé alatt érezhető alkoholos meggy és a rum ízű diós krém adja.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek