Újabb vásárlóbarát fejlesztések a dm-nél

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 09. 28. 09:58

A dm Online Shopja immár összekapcsolható az active beauty törzsvásárlói programjával, így a többszörös pont ajánlatok már az online térben vásárlók számára is elérhető, akik a rendelés leadásától számított 3 órán belül a kiválasztott dm üzletben át is vehetik a termékeket.  

A dm Online Shopja újabb mérföldkőhöz érkezett

A drogéria 2018-ban lépett be az online kereskedelem piacára. Az elmúlt négy évben az Online Shop folyamatosan fejlődött, és évről évre egyre több termék és szolgáltatás vált elérhetővé a dm weboldalán keresztül.  A törzsvásárlóknak 2021. szeptember 1-től lehetősége van összekapcsolni active beauty fiókjukat az Online Shop fiókjukkal, és így számos előnyre tehetnek szert online rendelésük során:

  • A megvásárolt termékek után a normál és a Pontvarázs ajánlatokban meghirdetett extra pontok is automatikusan gyűlnek, minden Online Shop-ban történt vásárlás során.
  • A regisztrált törzsvásárlók a pontegyenlegüket az Online Shop felületén is meg tudják nézni, nem szükséges a másik fiókba bejelentkezni. 
  • Személyre szabott termékajánlatok várják, és az újdonságokat, valamint kedvezményeket így már elsőkézből kaphatják meg a tagok.  
  • Az online kuponcenterben aktivált e-kuponokokkal már a többszörös pontokat is tudják gyűjteni a vásárlók, így még több kedvezményhez juthatnak. 

Az elmúlt években megnőtt online forgalom a kiszállítási lehetőségek bővítését tette szükségessé. A házhozszállítás és a bolti átvétel mellett mostantól az Expressz bolti átvétel lehetősége is megnyílt az online vásárlók számára. Az Expressz átvétel esetén a megrendelt termékeket a rendelés összekészítésétől számított 3 órán belül átvehetik a vásárlók a kiválasztott dm üzletben. Ebben az esetben a rendelést előre online fizeti ki a vásárló, így időt spórol. A drogéria ezzel újabb lépést tett a környezettudatosság felé, hiszen a kiszállítás nem károsítja a környezetet, a termékeket pedig újrahasznosított táskába készítik össze a drogéria munkatársai. A bejelentkezett vásárlók számára az Expressz átvétel díjtalan. A nem regisztrált vásárlók számára a szolgáltatás díja 399 Ft, függetlenül a megrendelés összegétől.  A rendelés leadásának előfeltétele a kiválasztott üzletben található termékek készlete, amely a rendelés során látszik, így olyan terméket nem tud a vásárló a kosárba helyezni, ami az általa kiválasztott üzletben nem elérhető. A megrendelés feldolgozása a kiválasztott üzlet nyitvatartási idején belül maximum 3 óra. A csomag átvétele csak a nyitvatartási időben lehetséges.

“A most bevezetett fejlesztésekkel célunk, hogy az értékesítési csatornákat még hatékonyabban összekössük, átjárhatóvá tegyük és így megfeleljünk a mindig megújuló vásárlói igényeknek. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a törzsvásárlói programunkat, az online és bolti szolgáltatásainkat összehangoljuk, és ugyanazt a vásárlói élményt tudjuk nyújtani Online Shoppunkban is, amivel üzleteinkben találkozhatnak vásárlóink, amiért hűséget szavaznak nekünk.”

nyilatkozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A dm-drogerie markt-ról röviden

A dm-drogerie markt Magyarországon jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcain több mint 13.000 terméket kínál a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében.  Folyamatosan szem előtt tartva vásárlói változó igényeit, széles kínálatot tart fenn bio-élelmiszerekből és natúr kozmetikumokból. 

A vállalatot Götz Werner, elismert drogista és Günter Lehmann üzletember alapította Németországban. Az első dm üzlet 1973-ban nyitotta meg kapuit Karlsruhe városában. A kezdeti sikerek után 1976-ban Günter Bauer osztrák üzletember bevonásával Ausztriában, Linz városában is megnyílt az első dm, ezzel nemzetközivé téve a láncolatot.  A cég tulajdonosai a 90-es években elérkezettnek látták az időt, hogy további országokat is “meghódítsanak”, melynek kapcsán 1993-ban vette kezdetét a dm történet Magyarországon is. A dm jelenleg 262 üzletével teljes országos lefedettséget biztosít a drogéria kiskereskedelem piacán.

Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a “Hier bin ich Mensch, hier kauf ich ein” avagy “Itt vagyok önmagam, itt vásárolok” szlogennel történő azonosulást.

A dm elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód mellett és nagy figyelmet fordít arra, hogy a munkatársak megteremthessék a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát. Ezt segítve lehetőség van részmunkaidőben dolgozni, a gyesen lévő kollégákat visszavárják, későbbiekben is számítanak munkájukra. Többek között ez a nézetük is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon elsőként a dm nyerte el a Legjobb női munkahely címet, és a Családbarát munkahely pályázaton is elismerő oklevélben részesülhetett. 

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink