Újabb online utazási iroda értékesítheti a Ryanair jegyeit

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 04. 03. 11:14

A Ryanair, Európa egyik vezető fapados légitársasága, partnerséget kötött Közép- és Kelet-Európa egyik vezető online utazási irodájával, az eSky-jel. Ennek értelmében az eSky lehetőséget kap arra, hogy repülőjegyeket és kiegészítő szolgáltatásokat értékesítsen a Ryanair járataira. Ez az együttműködés arra a decemberi döntésre épül, amikor a Ryanair nyomására több nemzetközi online repülőjegy-közvetítő portál beszüntette a Ryanair járatainak értékesítését.

A Ryanair akkor azt állította, hogy ezek a közvetítők különféle pluszköltségeket terheltek az utasokra a légitársaság hozzájárulása nélkül. Azóta a Ryanair külön megállapodásokat kötött néhány online repjegy-foglalási oldallal, és az eSky már a hatodik partnerük, csatlakozva a loveholidays, a Kiwi, a TUI, az On the Beach és az El Corte Inglés-hez.

A légitársaság célja, hogy megmutassa, képes az együttműködésre az online repjegyfoglalási oldalakkal anélkül, hogy átvernék vagy rejtett felárral terhelnék az ügyfeleket. Az eSky ügyfelei mostantól a Ryanair által meghirdetett áron, felár nélkül vásárolhatnak jegyeket a légitársaság járataira, és további kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

A megállapodásnak köszönhetően az utasoknak nem kell elvégezniük a Ryanair ügyfél-azonosítási folyamatát, amelyet a nem engedélyezett online repjegy-közvetítők ügyfeleinek továbbra is meg kell tenniük. A Ryanair és az eSky partnersége így egyszerűbbé teszi és biztonságosabbá teszi a repülőjegyvásárlást Közép- és Kelet-Európában.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink