Újabb nevek a VOLT Fesztiválon: Foals, Icona Pop, Morcheeba

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 02. 05. 10:58

A Foals, az Icona Pop, Steve Aoki, a Woodkid, a Morcheeba, az I am Legion, a Sunrise Avenue és a Noisia is fellép az idei soproni VOLT Fesztiválon július 2. és 5. között.

Volt-fesztival

Először lép magyarországi színpadra a brit Q Magazin által a 2013-as év legjobb koncertegyüttesének választott Foals, amelynek albumát az első helyre szavazták egy másik zenei szaklap, a New Musical Express olvasói – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Szintén Sopronba érkezik a svéd lánycsapat, az Icona Pop, a japán felmenőkkel rendelkező dj-producer, Steve Aoki, valamint az elmúlt években az elismerések sorát besöprő Woodkid. A Lővér kempingben koncertezik a világszerte fesztiválkedvenc Sunrise Avenue, a nemrég új albummal és az eredeti énekesnővel, Skye-jal sikeresen visszatért, tavaly decemberben a Petőfi Csarnokban is fellépett Morcheeba, valamint a Foreign Beggars és a Noisia tagjait tömörítő drum 'n' bass gépezet, az I am Legion, a koncert után pedig hajnalig a Noisia lesz a főszereplő.

A szervezők még decemberben bejelentették, az MGMT, a Bring me the Horizon és a Volbeat koncertjét az idei VOLT-on. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink