Újabb kedvezményekkel bővül a tízéves Kaposvár-kártya

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 13. 10:42

Újabb kedvezményekkel bővül a tíz éve bevezetett Kaposvár-kártya, amely a hasonló kezdeményezések közül az első volt az országban – közölte a városháza csütörtökön az MTI-vel.

kaposvar kartya

Tavaly csaknem 23 ezren rendelkeztek a városhoz kötődés megerősítése céljából bevezetett Kaposvár-kártyával, amely vásárlásoknál, különböző szolgáltatások igénybevételénél, kulturális- és sportesemények látogatásánál nyújt kedvezményt a tulajdonosának.

Az idén tízmillió forintból megújuló, újabb kedvezményekkel bővülő Kaposvár-kártya tulajdonosai egyebek között tíz százalékkal olcsóbban vehetik meg buszjegyüket és bérletüket, a labdarúgómeccsekre szóló belépőt, a színházbérletet, a Kaposfest koncertjeire szóló belépőket, tizenöt százalékos kedvezménnyel használhatják az önkormányzati parkolókat, húsz százalékkal olcsóbban válthatnak jegyet a megyei múzeumba, a kosár- és röplabdameccsekre, a jégcsarnokba, a Virágfürdőbe, a Fekete István Látogatóközpontba, és negyven százalékkal olcsóbban vehetnek jegyet a Szentjakabi Nyári Esték előadásaira.

A Kaposvár-kártyát eddig 83 ezer alkalommal használták a tulajdonosok, akik ezáltal több mint 33 millió forintot takarítottak meg. A kártyát a kaposvári lakcímmel rendelkezők mellett a városban tanuló középiskolások és az egyetem hallgatói is kiválthatják. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink