Újabb City SPAR nyílt Budapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 16. 11:20

2011. június 16-án megnyílt az ország ötödik City SPAR szupermarketje, mely kényelmes és gyors vásárlási lehetőséget biztosít. A korábbi SPAR szupermarket mintegy fél évig tartó teljes átépítése eredményeként az új egységben áttekinthető, elegáns eladótérrel, modern berendezéssel, új termékkörrel találkozhatnak a vásárlók.

A SPAR Magyarország Kft. 2006 végén egy új üzlettípust hozott létre – a City SPAR szupermarketet. A 2007-es tesztév során a két első budapesti City SPAR rendkívül népszerű volt a vásárlók körében, s a cégcsoport 2009-ben további két ilyen típusú üzletet nyitott a fővárosban és Szegeden. A koncepciót folytatva a vállalat most Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla úton nyitotta meg legújabb City SPAR egységét.

Az üzlet kínálata jelentősen megváltozott – a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáruválaszték tovább bővült, kiegészült a félkész, és az azonnal fogyasztható élelmiszerekkel. Az újdonságok között szendvicsek, pizzák, saláták, helyben sütött ropogós pékáruk, grillezett finom falatok, hidegkonyhai készítmények szerepelnek. A City SPAR kínálatában szereplő különleges termékek a legkifinomultabb ízlésű vásárlóknak is megfelelnek.  Az áruház polcain megtalálhatók a kedvelt SPAR sajátmárkás termékek, valamint a vállalat saját Húsüzeméből származó garantáltan kiváló húsáruk.

Az újjászületett szupermarket kellemes, korszerű bevásárlási környezetet biztosít, és folyamatosan kedvező árakkal, magas minőséggel várja a XI. kerület lakóit és a környéken megforduló valamennyi vásárlót.

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 6:30 – 21:00
Szombat: 7:00 – 19:00
Vasárnap: 8:00 – 19:00

A City SPAR címe: 1114 Budapest, Bartók Béla u. 51.
Teljes bolti személyzet: 22 fő

Kapcsolódó cikkeink