Újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra
A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára ismét igazi nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.
A kifinomult ízlésű, nemzetközi bírák ezüstéremmel jutalmazták a chocoMe Petit 21 mangó töltelékkel hódító, ínycsiklandó étcsokoládé lapocskáit, sőt, ez a desszertkülönlegesség különdíjat kapott a kiemelkedően magas minőségű alapanyagok használatáért.
A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás három íze is kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: kettő közülük szintén alapanyag-különdíjas is lett. Egyikük a pikáns Nepáli Timur borsos couverturerel bevont szicíliai mandula, amelynek tehát – amellett, hogy aranyérmesként végzett – összetevői, a szicíliai, roppanós Tuono mandulaszemek, a bársonyos mandula couverture és a Nepálból származó, friss, grapefruitos ízjegyeket
hordozó, bizsergető Timur bors külön-külön is meghódították a zsűritagok szívét.
A másik duplán díjazott aranygyőztes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt csokoládékölteményt – többek közt – az egzotikus
citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé.
Az exkluzív drazséválogatás harmadik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával ezüstérmesként végzett a regionális döntőben.
Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a tavaly Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten
hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.
Kapcsolódó cikkeink
Aranyéremmel debütált a Flore Confectionery a nemzetközi csokoládéversenyen
Mindössze nyolc hónappal a piacra lépése után már aranyérmet nyert…
Tovább olvasom >400 millió euróból épít csokigyárat a Fazer Finnországban
A finn Fazer csoport bejelentette, hogy mégis megvalósítja új csokoládégyárának…
Tovább olvasom >Drágul a csokoládé, mégis veszik: fényes árbevétel, olvadó profit a Lindtnél
A Lindt & Sprüngli svájci csokoládégyártó idén ismét bebizonyította, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új adónem bevezetését javasolja az Európai Bizottság
Az Európai Bizottság a közelmúltban javaslatot tett az Európai Unió…
Tovább olvasom >Egy különleges együttműködés az Unicum Riserva és a beck@grecsó duó között: útjára indult a „szeretet vessző béke”
Az Unicum Riserva támogatásában márciusban debütált a beck@grecsó formáció új…
Tovább olvasom >Újabb elismerés a Borsodi Sörgyár jó munkahelyi gyakorlataiért
Második alkalommal ítélték oda a Borsodi Sörgyárnak a Sokszínű és…
Tovább olvasom >