Újabb 150 ezer háztartás rendelhet online a Tesco-tól

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 10. 11. 11:50

Október 1-jétől Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló és Hajdúböszörmény lakói is kényelmesen, bárhol és bármikor intézhetik bevásárlásaikat a Tesco honlapján, vagy épp az okostelefonjukon keresztül. A Tesco célja, hogy az új technikai fejlesztéseivel – applikáció, önkiszolgáló kassza, Scan & Shop és Click & Collect szolgáltatás, online rendelés és házhozszállítás – is hozzájáruljon a jobb vásárlói élményhez.

5 év alatt több mint 20 millió teljesített rendelés, 150 millió termék, 500 ezer címre történő kiszállítás, és csaknem 10 millió megtett kilométer. A Tesco 2013-ban, Budapesten, a versenytársak között elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását. A Tesco Online Bevásárlás 2018. október 1-jétől Debrecenbe, Nyíregyházára, Hajdúböszörménybe és Hajdúszoboszlóra is megérkezik.

Októbertől 5 autó gondoskodik az itt élő 370.000 lakos kiszolgálásáról. A vásárlók 3 hétre előre leadhatják rendelésüket 2 órás idősávok kiválasztásával, reggel 8 és este 10 óra közötti kiszállítással. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém és Székesfehérvár régióival együtt így összesen már 107 településen lesz elérhető a szolgáltatás.

A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a Tesco Bevásárlás, Androidon és iOS-en is elérhető applikációban, több mint 20 000 féle, az áruházival megegyező árakon kapható termékből tudják összeállítani a rendelésüket, amelyet a Tesco a vásárló által foglalható kétórás idősávban kézbesít.

A kiválasztott termékeket a debreceni Tesco hipermarketben fogják a bevásárló asszisztensek gondosan, saját kezűleg összekészíteni, majd az autók onnan kiszállítani. A bevásárló asszisztensek úgy válogatnak, mintha saját maguknak vásárolnának, így a személyes jelenlétünk nélkül is garantált a legjobb minőségű termékek kiválasztása. Amennyiben valamilyen termék az adott pillanatban épp nem érhető el az áruházban, az asszisztensek helyettesítő termékeket választanak, amelyek árban és minőségben is a lehető legközelebb állnak az eredetileg rendeltekhez – ahogy mi magunk is tennénk a bevásárlásunk során.