Új vezetők a The Coca-Cola Company média csapatában

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 10. 20. 10:51

Október 15-től Kaszonyi Alexandra a Coca-Cola (Coca-Cola Szolgáltató Kft.) új Media Operations managere a magyar, cseh és szlovák piacon, Eipl Vilmos kelet-európai feladatot kapott.

Kaszonyi Alexandra

Kaszonyi Alexandra a Mindshare-től érkezett, ahol korábban Business Directorként öt éven keresztül felelt az Unileverhez tartozó márkák integrált marketing kommunikációjáért.

Alexandra több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a média területén, számos ügynökségnél dolgozott vezető pozícióban, ahol a különböző márkák online és offline kommunikációjáért, valamint a stratégiai megvalósításért volt felelős, a Coca-Cola-nál pedig elsősorban operatív szinten biztosítja majd a kampányok kivitelezését, a médiával és ügynökségekkel való együttműködés gördülékenységét.

Eipl Vilmos

Kaszonyi Alexandra a The Coca-Cola Company-nél a posztot eddig betöltő Eipl Vilmost váltja. A cég korábbi Media Operations managere idén júniustól a vállalatcsoporton belül teljes Kelet-Európért felel Media&Connections Manager pozícióban, feladata a regionális médiastratégiák megalkotása, a médiabefektetések hatékonyságának növelése és a digitális média-infrastruktúra erősítése lesz.

Kapcsolódó cikkeink