Új vezető a magyarországi Liegl&Dachser csapatában

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 09. 18. 10:25

Magyarország egyik vezető logisztikai és szállítmányozási vállalatánál, a LieglDachsernél, 2018 első félévében régi-új kollégát neveztek ki a sales ágazat élére a DACHSER csapatából.

Szontagné Hajnal Zsuzsa

Szontágné Hajnal Zsuzsanna, a European Logistics új Sales Managere. Feladatai közé tartozik a pilisvörösvári értékesítési csoport vezetése, a magyarországi értékesítés koordinálása, valamint szakmai támogatás nyújtása a vidéki kirendeltségek kollégái számára. Emellett részt vesz a PR és marketing tevékenységek szervezésében is. Zsuzsanna ezer szállal kötődik Pilisvörösvárhoz és a Dachserhez, már a középiskolát is Vörösváron végezte.

A szolnoki Neumann János Egyetem külgazdasági szakán végzett közgazdászként 2001-ben, ezután rögtön a Dachserhez került, gyakornokként. Zsuzsanna immár tizennyolc éve a vállalat alkalmazásában áll. Gyakornoki évei után a customer service-hez került, de dolgozott inside sales team leaderként, valamint tender managerként is.

Céljairól, elképzeléseiről így nyilatkozik: „A Dachsernél – természetesen a Liegl & Dachser Kft.-t is beleértve – célunk a minőségi szolgáltatások megismertetése az ügyfelekkel. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a környezetvédelemre, valamint arra, hogy hangsúlyozzuk, családi vállalkozás vagyunk. Ez nagyon fontos nekünk.”

Németül felső, angolul középfokon beszél, szabadidejében, az olvasás és a kertészkedés mellett, igyekszik a lehető legtöbb időt a családjával, férjével és kislányával tölteni.

Kapcsolódó cikkeink