Új vezérigazgató a LeasePlan Hungáriánál

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 03. 28. 11:00

Hazánk egyik vezető flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. irányítását 2017. április elsejétől Pesti Tímea, a sok éves vezetői tapasztalattal rendelkező, eddigi kereskedelmi igazgató veszi át.

Pesti Tímea

Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. új vezérigazgatója az elmúlt hat évben a vállalat kereskedelmi igazgatójaként jelentős szerepet töltött be a nemzetközi vállalatcsoport hazai sikereiben.

A szakember autóiparági tevékenysége előtt a stockholmi tőzsdén jegyzett, svéd piacvezető HL Display Hungary-t, egy évtizeden keresztül irányította ügyvezető igazgatóként, illetve a skandináv vállalatcsoport közép-kelet európai régiójáért volt felelős. Ezt megelőzően a világ egyik vezető gyógyszervállalatánál, a Novartis Hungáriánál kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett.

„Az elmúlt évek sikeres kereskedelmi stratégiájának köszönhetően 2016-ban 10%-os volumen növekedést értünk el. Úgy gondolom, hogy a LeasePlan magyarországi leányvállalata szolgáltatásaira és megbízható nemzetközi hátterére alapozva, a jövőben is a piac általános trendjén túlmutató üzleti növekedést hozhat. 2017-ben megmutatkozik a vállalat új stratégiai iránya, még jobban kihasználva a vállalatcsoporton belül rejlő szinergiákat. Az „igény szerinti mobilitás” felé haladunk, illetve a LeasePlan nagy lehetőséget lát a magán és KKV szektort célzó lízingben” – mondta el az új vezérigazgató.

Tímea 3 gyermek édesanyja, szabadidejében is aktív életet él, sokat sportol és igyekszik családjával minél több értékes időt eltölteni.

A leköszönő vezérigazgató, Roelof Hansman hét évig töltötte be a LeasePlan Hungária Zrt. első számú vezetői posztját. A tapasztalt szakembert a LeasePlan csoport svédországi leányvállalatának ügyvezetőjévé nevezték ki. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink