Sébastien Bazin az Accor új vezérigazgatója

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 08. 30. 10:17

Az Accor vezetősége 2013. augusztus 27-én Sébastien Bazint nevezte ki a szállodacsoport vezérigazgatójának. Hogy elvállalja ezt a tisztet, Sébastian Bazin a Colony Capitalt hagyta maga mögött, amit 1997 óta vezetett. Vezérigazgató-helyettesnek Philippe Citerne-t, az Accor csoport vezetőségi tagját választották meg.

Bazin

Az 51 éves Sébastian Bazin 1985-ben az Egyesült Államokban kezdte karrierjét a pénzügyi szektorban. 1990-ben Franciaországban kinevezték a Hottinger Rivaud Finances befektetési bank igazgatójává, majd 1992-ben elkötelezte magát a hotelszektor mellett és az Immobilière Hôtelière vezérigazgatója lett. 1997-től a Colony Capital befektetési céget vezette, ahol az elmúlt 15 év alatt számtalan befektetést menedzselt a szállodaszektorban.

“Mélyen elkötelezett vagyok a szállodacsoport mellett, és nagy ambíciókkal vágok neki a feladatnak. Azt kívánom mindannyiunknak, alkalmazottaknak, franchise partnereknek, igazgatóknak és részvényeseknek, hogy eredményesen tudjunk együtt dolgozni közös célunk érdekében” – mondta el Sebastian Bazin.

Kapcsolódó cikkeink