Új vezérigazgató a Picknél
A jövőben Takács István irányítja a Pick Szeged Zrt.-t – tudta meg a Világgazdaság. A cég tavaly ünnepelte 150 éves fennállását, most új szárazáruüzemének építése a koronavírus-járvány miatt csúszik.
Hétfőtől Takács István a Pick Szeged Zrt. új kinevezett vezérigazgatója. A cég legutóbbi vezérigazgatója, Nagy Endre 2018. június végéig volt a posztján, majd Sutka László, illetve Sóskúti György Zoltán megbízott vezérigazgatóként irányította a húsipari társaságot. Az előbbi vezérigazgató-helyettesként jelenleg is a Pick menedzsmentjének tagja, az utóbbi pedig a Bonafarm csoport kereskedelmi igazgatója. A Pick Szeged Zrt.-től kapott tájékoztatás szerint Takács István közel harmincéves szakmai múlttal rendelkezik, Magyarországon és külföldön egyaránt dolgozott már vezető pozícióban nagy élelmiszer-feldolgozó és mezőgazdasági vállalatoknál. Élelmiszeripari szakmai tapasztalatát a Kaiser Food Kft.-nél, a Sága Foods Kft.-nél és az Unilevernél szerezte. A Pick Szeged Zrt.-hez a Glencore magyarországi cégcsoportjához tartozó Pannon Növényolajgyártó Kft.-től érkezett, ahol gyárigazgatóként a cég foktői növényolajgyárának irányításáért felelt.
Folytatás itt.
Kapcsolódó cikkeink
A PICK idén nyáron is a közös szurkolásra buzdít
2024-ben a nyári labdarúgó sportesemények időszakában a PICK a Magyar…
Tovább olvasom >Merre tovább Student Design?
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás adott otthont a POPAI nemzetközi…
Tovább olvasom >Irány a természet: túrázni hív Valkusz Milán és Marics Peti, közösen a PICK-kel
Három új, PICK Bordó körtúra névre keresztelt túraútvonal várja a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője
Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a…
Tovább olvasom >Dinamikus bővülés a SPAR franchise hálózatában: 19 új üzlet Magyarországon
A SPAR franchise hálózata 2024 első félévében 19 új üzlettel…
Tovább olvasom >Ezért fáradtak nyáron a magyarok
Évente átlagosan 44 óra alvásvesztést okoz a globális felmelegedés egy…
Tovább olvasom >