Új vezérigazgató a Cerbona élén

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 02. 00:01

Szabó István Tivadart új vezérigazgató váltja a Cerbona Zrt-nél. Gosztonyi Gábor április 6-tól veszi át az operatív irányítási feladatokat. Szabó István Tivadar a magyar tulajdonú vállalat igazgatótanácsában folytatja tevékenységét.

Gosztonyi Gábor az ITD Hungary Zrt. operációs igazgatói posztjáról érkezik a székesferhérvári székhelyű élelmiszeripari vállalathoz. A terület nem ismeretlen számára, hiszen korábban az Unilever Magyarországnál és a Buszesz Rt-nél is vezető posztot töltött be, de vezetői tapasztalatokat szerzett a Philips Magyarország Kft-nél is, ügyvezető igazgatóként. Később vállalati és marketingstratégiai tanácsadóként dolgozott, melynek keretében többek között, négy éve a Cerbona Zrt. számára több hónapos vállalati és marketingstratégiai projekt szakmai irányítását is végezte. Közgazdász, diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, MBA képesítését a pittsburghi egyetemen szerezte. Angol, német és spanyol nyelveken beszél.
Az új szakembertől elsősorban nemzetközi tapasztalatainak és marketingszemléletének kamatoztatását várják el a termékfejlesztés és a nemzetközi szereplés erősítésének során – közli az mfor.hu.
Kapcsolódó cikkeink