Új Vénusz Sütőolaj: az aranyló sültkrumpli, a ropogós rántotthús és az ínycsiklandó lángos alapja
A Vénusz bemutatja megújult sütőolaját, amelynek segítségével könnyedén elkészíthetjük kedvenc bő olajban sült ételeinket. Természetes összetevőjének köszönhetően a vele készült sültkrumpli aranyló, a rántott hús pedig igazán ropogós lesz – a nyár slágeréről, a lángosról nem is beszélve.
Az új receptúra szerint készült Vénusz Sütőolaj a megbízható minőségű napraforgó-étolajat ötvözi a Fritopti™-val, a magas olajsav-tartalmú napraforgó-étolajjal, amelynek köszönhetően ropogós, aranyló rántott ételeket készíthetünk. A Fritopti™ nem más, mint egy olyan nemesített napraforgómagból előállított étolaj, amely természetesen gazdag a jótékony zsírok kategóriájába tartozó, egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavban. Ennek a zsírsavnak köszönhetően a Vénusz Sütőolaj jobban ellenáll a hőnek sütés közben, ezért kifejezetten bő olajban sütéshez, rántott ételek készítéséhez ajánlott.
Ami az ételek elkészítését illeti, ne hevítsük az olajat 180 °C fölé, használat után hidegen szűrjük át és legalább minden ötödik használat után cseréljük le. Válasszuk a Vénusz új sütőolaját, ha biztosra szeretnénk menni a mélysütést illetően – legyen szó kedvenc gyermekkori ételünkről, a rántott húsról, vagy a nyári strandételek koronázatlan királynőjéről, a lángosról.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tízmilliók egy nyitófüllel – elindult a XIXO történetének legnagyobb nyereményjátéka
Idén nyáron minden eddiginél nagyobb dobásra készül a XIXO: elindult…
Tovább olvasom >Auchan Placc újratöltve – friss kínálat és megfizethető árak az EFOTT-on!
Már harmadik éve nyitja meg kapuit az Auchan Placc az…
Tovább olvasom >Megnyílt Magyarország első PRÍMA élelmiszer OUTLET üzlete
Új fejezetet nyitott a hazai élelmiszer-kereskedelemben a Vörösvár Kft.: 2025.…
Tovább olvasom >