Új Vénusz Sütőolaj: az aranyló sültkrumpli, a ropogós rántotthús és az ínycsiklandó lángos alapja
A Vénusz bemutatja megújult sütőolaját, amelynek segítségével könnyedén elkészíthetjük kedvenc bő olajban sült ételeinket. Természetes összetevőjének köszönhetően a vele készült sültkrumpli aranyló, a rántott hús pedig igazán ropogós lesz – a nyár slágeréről, a lángosról nem is beszélve.
Az új receptúra szerint készült Vénusz Sütőolaj a megbízható minőségű napraforgó-étolajat ötvözi a Fritopti™-val, a magas olajsav-tartalmú napraforgó-étolajjal, amelynek köszönhetően ropogós, aranyló rántott ételeket készíthetünk. A Fritopti™ nem más, mint egy olyan nemesített napraforgómagból előállított étolaj, amely természetesen gazdag a jótékony zsírok kategóriájába tartozó, egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavban. Ennek a zsírsavnak köszönhetően a Vénusz Sütőolaj jobban ellenáll a hőnek sütés közben, ezért kifejezetten bő olajban sütéshez, rántott ételek készítéséhez ajánlott.
Ami az ételek elkészítését illeti, ne hevítsük az olajat 180 °C fölé, használat után hidegen szűrjük át és legalább minden ötödik használat után cseréljük le. Válasszuk a Vénusz új sütőolaját, ha biztosra szeretnénk menni a mélysütést illetően – legyen szó kedvenc gyermekkori ételünkről, a rántott húsról, vagy a nyári strandételek koronázatlan királynőjéről, a lángosról.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Jason Momoával mutatkozott be Magyarországon a Meili Vodka
Az elmúlt két év egyik legtöbb díjat elnyerő vodkája (2…
Tovább olvasom >Labubu-láz: közel 400%-os profitnövekedéssel száguld a Pop Mart – már a Mattelt és a Sanriót is előzi
A „csúnya-aranyos” Labubu-figurák köré épített őrület, a vakdobozos értékesítés és…
Tovább olvasom >8,5 millió pékáru fogyott egy év alatt: helyi pékségek, kézműves ízek, tudatos választások a Kifli.hu-nál
Az elmúlt 12 hónapban a vásárlók több mint 8,5 millió…
Tovább olvasom >