Új Vénusz Sütőolaj: az aranyló sültkrumpli, a ropogós rántotthús és az ínycsiklandó lángos alapja
A Vénusz bemutatja megújult sütőolaját, amelynek segítségével könnyedén elkészíthetjük kedvenc bő olajban sült ételeinket. Természetes összetevőjének köszönhetően a vele készült sültkrumpli aranyló, a rántott hús pedig igazán ropogós lesz – a nyár slágeréről, a lángosról nem is beszélve.
Az új receptúra szerint készült Vénusz Sütőolaj a megbízható minőségű napraforgó-étolajat ötvözi a Fritopti™-val, a magas olajsav-tartalmú napraforgó-étolajjal, amelynek köszönhetően ropogós, aranyló rántott ételeket készíthetünk. A Fritopti™ nem más, mint egy olyan nemesített napraforgómagból előállított étolaj, amely természetesen gazdag a jótékony zsírok kategóriájába tartozó, egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavban. Ennek a zsírsavnak köszönhetően a Vénusz Sütőolaj jobban ellenáll a hőnek sütés közben, ezért kifejezetten bő olajban sütéshez, rántott ételek készítéséhez ajánlott.
Ami az ételek elkészítését illeti, ne hevítsük az olajat 180 °C fölé, használat után hidegen szűrjük át és legalább minden ötödik használat után cseréljük le. Válasszuk a Vénusz új sütőolaját, ha biztosra szeretnénk menni a mélysütést illetően – legyen szó kedvenc gyermekkori ételünkről, a rántott húsról, vagy a nyári strandételek koronázatlan királynőjéről, a lángosról.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Lidl lett a vásárlók kedvenc áruháza
Ismét a vásárlóknak köszönhetően kapott rangos elismeréseket a Lidl Magyarország.…
Tovább olvasom >Mi jóval magasabb, mint a MOL torony? A Tesco által mostantól megspórolt papírmennyiség!
2024. július 15-től változnak a Tesco Otthonról szolgáltatás Általános Szerződés…
Tovább olvasom >Speciális futballkapu segítségével hívja fel a figyelmet a Persil kampánya
Az idei nyáron a sporté a főszerep. A Persil nagyszabású…
Tovább olvasom >