Új Vénusz Sütőolaj: az aranyló sültkrumpli, a ropogós rántotthús és az ínycsiklandó lángos alapja
A Vénusz bemutatja megújult sütőolaját, amelynek segítségével könnyedén elkészíthetjük kedvenc bő olajban sült ételeinket. Természetes összetevőjének köszönhetően a vele készült sültkrumpli aranyló, a rántott hús pedig igazán ropogós lesz – a nyár slágeréről, a lángosról nem is beszélve.
Az új receptúra szerint készült Vénusz Sütőolaj a megbízható minőségű napraforgó-étolajat ötvözi a Fritopti™-val, a magas olajsav-tartalmú napraforgó-étolajjal, amelynek köszönhetően ropogós, aranyló rántott ételeket készíthetünk. A Fritopti™ nem más, mint egy olyan nemesített napraforgómagból előállított étolaj, amely természetesen gazdag a jótékony zsírok kategóriájába tartozó, egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavban. Ennek a zsírsavnak köszönhetően a Vénusz Sütőolaj jobban ellenáll a hőnek sütés közben, ezért kifejezetten bő olajban sütéshez, rántott ételek készítéséhez ajánlott.
Ami az ételek elkészítését illeti, ne hevítsük az olajat 180 °C fölé, használat után hidegen szűrjük át és legalább minden ötödik használat után cseréljük le. Válasszuk a Vénusz új sütőolaját, ha biztosra szeretnénk menni a mélysütést illetően – legyen szó kedvenc gyermekkori ételünkről, a rántott húsról, vagy a nyári strandételek koronázatlan királynőjéről, a lángosról.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Pepsi gyártása hazatér Magyarországra
A Szentkirályi Magyarország Kft. beruházása nyomán hazatér a Pepsi gyártása,…
Tovább olvasom >Gyorséttermi nagyüzem: tovább nőtt a McDonald’s és a Burger King árbevétele, de egyre többe kerül a hamburger
Sikeres pénzügyi évet zárt 2024-ben a két legnagyobb gyorsétteremlánc Magyarországon:…
Tovább olvasom >Növelte piaci részesedését és árbevételét 2024-ben a Praktiker
A kihívásokkal teli környezetben is pozitív eredménnyel és piaci részesedésének…
Tovább olvasom >