Új üzemanyag kiskereskedelmi megoldás az Ingenico-tól

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 08. 25. 11:15

Az Ingenico országszerte több mint 100 elfogadó ponton telepíti az Ingenico Payment Services H24 fizetési megoldást.

Az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője a mai napon bejelentette a H24 teljeskörű fizetési megoldásának magyarországi bevezetését. A fizetési megoldás alkalmazása növeli a DKV üzemenyagkártya elfogadóhelyek számát, és új szolgáltátást kínál a DKV kártyatulajdonosoknak.

dkv-kartyaAz Ingenico Group, az üzemanyag kártya forgalmazás Európai piacvezetőjének – a Spanyolországban, Portugáliában és Olaszországban 5000 kiszolgáló ponttal rendelkező DKV Euro Service-nek – több mint 100 magyarországi elfogadási pontján telepíti a H24 fizetési megoldást. A több mint 40 európai országban jelenlévő, 54.000 kiszolgálói ponttal rendelkező DKV Euro Service a legnagyobb hálózattal rendelkező szolgáltató a szállítmányozási szektorban.

A megoldás egyesítiaz intelligens terminálok, a helyszíni és karbantartási szolgáltatások, továbbá az Ingenico H24 kártya mendzsement megoldásait. A H24 szolgáltatás miközben lehetővé teszi az üzemeltetőnek, hogy több szolgáltatást kínáljon, hatékonyabbá teszi a tranzakciók irányítását. Mindez az intelligens terminálok (kültéri, vagy beltéri) és a szolgáltatási pont IT infrastruktúrájába ágyazott értékesítési rendszer egyszerű, de a legmagasabb fokú biztonsági szinten történő integrációja által válik lehetővé. A bevezetett megoldás kínálta értéknövelt szolgáltatások által az olajvállalatok és a független üzemanyagtöltő állomás üzemeltetők differenciálhatják, és fejleszthetik üzleti tevékenységüket a leghűségesebb vásárlóik előnyére.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a DKV Euro Service minket választott partneréül az üzemanyag kártya elfogadó hálózatának fejlesztésére. A két vállalat közötti együttműködés a legjobb bizonyíték arra, hogy az üzemanyagértékesítési és szállítmányozási piac igényeire tökéletes választ ad az Ingenico fizetési megoldása” – mondta Luciano Cavazzana, az Ingenico Olaszország és Kelet-Európa ügyvezető igazgatója. „A H24 fizetési szolgáltatás magyarországi telepítése az Ingenico csoporton belüli hatékony együttműködés eredménye. A Ingenico Spanyolország által töltőállomások üzemeltetői számára fejlesztett, a fizetést és az értéknövelt szolgáltatásokat is magában foglaló all-in-one megoldás, amely jelenleg Olaszországban bevezetés alatt áll, most Magyarországra is megérkezik.”

„Az Ingenico Group a DKV Euro Service fontos stratégiai partnere. A megbízhatóságuknak és a legmagasabb szintű technológiai szakértelmüknek köszönhetően nagyon rövid idő alatt képesek voltunk jelentősen növelni a DKV kártya elfogadó pontok számát” – mondta Andreas Knipping, projekt menedzser – Supplier Managment Toll, DKV Euro Services.

Kapcsolódó cikkeink