Új utakon a NIVEA bőrápolás

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 09. 05. 08:00

A SZÉPSÉG több mint egy ideál, és több mint egy fogalom… Az egyetlen dolog, amit nemcsak a szemünkkel látunk, hanem a szívünkkel is. Utánozhatatlanul gazdag, egyedi és csodálatos. Új formák és új termékek a NIVEA arcápolásban
A NIVEA VISAGE arcápolási márka, amiben nők milliói bíznak világszerte, az év során teljesen átdolgozta és frissítette a meglévő arcápolási szortimentjét: új formulákkal, új design-nal és új, érthető, színes tájékoztatóval kerül a polcokra.
A NIVEA külön csoportokra bontotta az arcápoló termékeit, mindegyiket más színnel jelölve, bőrtípusonként. Az új színmagyarázat nagyban megkönnyíti a megfelelő termékek kiválasztását.
KÉK: A hidratálást és a frissességet jelenti. A NIVEA VISAGE arcápolási termékei normál és vegyes bőrtípusra.
RÓZSASZÍN: Ez a szín a puhasággal és ápolással egyenlő. NIVEA VISAGE arcápoló termékek száraz és érzékeny bőrtípusra.
A megújulás a világ legkeresettebb ránctalanító krémét sem kerülhette el! Most megduplázott Q10 koenzimtartalommal kerül az üzletekbe!
A 10. évforduló tiszteletére a NIVEA VISAGE RÁNCTALANÍTÓ Q10 PLUS, mely a világ legkeresettebb ránctalanító arcápolója a 30 év feletti hölgyek körében, most új formulát fejlesztett ki, amelyben a Q10 tartalmat 100%-kal megnövelte.
Ezen kívül egy új terméket is piacra dob, a NIVEA VISAGE Q10 Plus Light Ránctalanító nappali krémet.

Miért olyan fontos bőrünk számára a Q10 koenzim?
A koenzim alapvető fontossággal bír a biokémiai folyamatok szempontjából. Ez a természetes összetevő lényeges szerepet játszik a test minden egyes sejtjének anyagcsere-folyamataiban, segíti a szervezetet az energiafelvételben. Ahogyan öregszünk, a testünkben található koenzim mennyisége csökken. Csökken a sejtek energiaellátása, ami viszont elengedhetetlen a sejtek védelméhez és regenerációjához, és feltétlenül szükséges a sejtosztódás folyamatához, sejtjeink energia-anyagcsere folyamatai egyre lassulnak. Bőrünk veszít rugalmasságából, „elfárad”, ami aztán kívülről meglátszik rajta. A bőrszövet kevésbé feszes, megjelennek az első finom vonalak, amelyek később ráncokká „fejlődnek”. A stressz, a környezeti hatások, mindenekelőtt az UVA-sugárzás tovább erősítik a kedvezőtlen tendenciákat. Ezért nagyon fontos, hogy bőrünk időben segítséget kapjon kívülről is. A Q10-et tartalmazó termékek regenerálják az energia- és anyagcsere-folyamatokat, képessé téve ezzel a bőrt arra, hogy megint előállítsa a megfelelő mennyiségű energiát.

A NIVEA VISAGE RÁNCTALANÍTÓ Q10 PLUS család tagjai:
• RÁNCTALANÍTÓ Q10 PLUS Nappali krém: 15-ös UV-szűrő és E-vitamin-tartalommal
• RÁNCTALANÍTÓ Q10 PLUS Éjszakai krém: intenzíven hidratáló formula panthenoltartalommal
• RÁNCTALANÍTÓ Q10 PLUS Szemránckrém: illatanyagmentes, ápoló formula E-vitaminnal
• RÁNCTALANÍTÓ Q10 PLUS arctisztító tej: hatékonyan távolítja el a sminket és a nap folyamán lerakódott szennyeződéseket, kiegyensúlyozza a bőr vízháztartását.
• Q10 PLUS LIGHT RÁNCTALANÍTÓ nappali krém zsíros vagy vegyes arcbőrűek számára.

NIVEA My Silhouette! Alakformáló krémzselé
A világon mindenhol érvényes megállapítás, hogy 10 nő közül 8 elégedetlen az alakjával vagy boldogtalan miatta.
Természetes okai vannak annak, hogy a nők teste 30 éves koruk körül változni kezd. Bizonyos testtájakon zsírraktárak alakulnak ki. Egyes nőknél a csípőn, másoknál a combokon következik be. Akárhol is halmozódik fel a zsír, mindegyikre érvényes, hogy sokkal nehezebb tőle megszabadulni 30 felett, mint fiatalabb korunkban. A terhesség és a hormonszint változása mellett a sejtek anyagcseréje is csökken a 30. évünk betöltése után. Ahogyan öregszünk, a sejtek egyre kevesebb kollagénszálat állítanak elő, melyek alapvetőek a jó alak megőrzése szempontjából.
Az új NIVEA My Silhouette! Krémzselé speciálisan a comb-, csípő-, derék- és hastájék bőrének ápolására készült. Fehérteát és ánizst tartalmazó Bio-Slim összetevője két lépcsőben fejti ki hatását.

Hogyan hat a fehér tea a bőrünkre?
A NIVEA kutatói felfedezték, hogy a fehér tea hatékonyan avatkozik be a zsír felhalmozódásának folyamatába, csökkenti a zsírmolekulák számát, a bőrszövet vastagodása ellen hat.

Milyen hatással van az ánizs a bőrünkre?
A My Silhouette!-ben található ánizsadalék aktiválja a sejtek anyagcsere-folyamatait, stimulálja a kollagén termelődését, amely viszont elsődleges szerepet játszik a feszes kötőszövet-állomány kialakulásában és az új alak megformálásában.

A kellemes illatú krémzselé
• Csökkentheti a problémás testtájak – comb, csípő, derék és has – kerületét.
• Segít visszanyerni régi alakját. (x)

Kapcsolódó cikkeink