Új ügyvezető igazgató az LLP Hungary Microsoft Dynamics-nál

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 28. 07:38

2011. július 1-től Czermák András (36) az LLP Dynamics Hungary ügyvezető igazgatója. Érkezésével tovább erősödik és önállósodik az LLP Hungary Microsoft Dynamics üzletága.

Az LLP Dynamics Hungary ügyvezetőjeként folytatja pályafutását Czermák András. Az angol nyelven közgazdász diplomát szerzett szakember több mint 16 éves B2B értékesítési tapasztalattal rendelkezik, pályáját 1994-ben a DHL Hungary Kft-nél Key Account Managerként kezdte. Egy iparágváltást követően 2000-től 2005-ig a világ egyik vezető távközlési szolgáltatójánál az MCI WorldCom magyarországi leányvállalatánál Közép- és Kelet Európai Nagykereskedelmi üzletágvezetőként szerzett további szakmai tapasztalatot. 2005-től az SAP egyik partnercégénél, az INFO-CONSULTING ZRt-nél töltött be kereskedelmi igazgatói pozíciót. A vállalatirányítási rendszerek, üzleti alkalmazások értékesítésében és az azokhoz kapcsolódó tanácsadásban széleskörű tapasztalattal rendelkező új ügyvezető a cég hatékonyabb működésére és a Microsoft Dynamics üzletág önállóságának megteremtésére fog koncentrálni, amely a közeljövőben új cégként és új néven folytatja tevékenységét.

„Örömmel vállalom az LLP Dynamics üzletág ügyvezető igazgatói kinevezését. Célomnak tekintem, hogy az LLP Hungary szakmai értékeire építve tovább erősítsem a cég, azon belül pedig az új üzletág piaci pozícióit” – mondta az új ügyvezető igazgató.

„Biztos vagyok benne, hogy András csatlakozásával cégünk további fejlődést fog elérni a vállalatirányítási rendszerek piacán” – mondta Bojidar Krapchev, az LLP Dynamics CEE Managing Partnere. „András elképzelései és dinamizmusa jól illeszkedik az LLP Dynamics nemzetközi növekedési stratégiájába”.

Kapcsolódó cikkeink