Új ügyvezető igazgató a magyarországi DHL Global Forwarding élén

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 09. 10:30

A Deutsche Post DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága, a DHL Global Forwarding új ügyvezető igazgatót nevezett ki magyar vállalata élére. Rezsek Zoltán négy év után tért haza Oroszországból, ahol ugyancsak a DHL Global Forwarding ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be.

Vezetése alatt az orosz DHL Global Forwarding jelentős eredményeket ért el, és számos szakmai elismerésben részesült. A szakember külföldön szerzett tapasztalatait januártól Magyarországon kamatoztatja, elsősorban a vállalat piaci pozíciójának további erősítésében és a partnerkapcsolatok megszilárdításában.

Rezsek Zoltán több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a logisztika területén. 1995-ben csatlakozott a DHL Express üzletágához, majd az Emery Worldwide Magyarország Kft-nél és az Exel Global Logistics Kft-nél folytatta pályafutását. 2002 óta ismét a DHL csapatát erősíti.

A Deutsche Post DHL Global Forwarding üzletága a világ vezető légi és az egyik legjelentősebb tengeri szállítmányozója. Hozzávetőleg 30 000 munkavállalója biztosítja, hogy küldemények széles skálája jusson el ügyfeleihez a világ több mint 150 országában és területén.

Kapcsolódó cikkeink